DOLAR 32,5834
EURO 34,7967
ALTIN 2507,931
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Philips’in en akıllı ve en güçlü buharlı ütüsü: Azur Elite

    Philips’in en akıllı ve en güçlü buharlı ütüsü: Azur Elite
    23.12.2017
    A+
    A-

    Philips, Türkiye’nin e çok satan efsane Azur serisini en akıllı ve en güçlü buharlı ütüsü yeni Azur Elite ile daha da güçlendiriyor! Türkiye’de bir ilk olan harekete duyarlı DynamiQ sensörü ve ısı ayarı gerektirmeyen OptimalTemp teknolojisi ve eşsiz buhar gücü ile Azur Elite çok iddialı!

    Kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak ürünleri ile dikkatleri üzerine çeken Philips, ütü deneyimini yeni Philips Azur Elite buharlı ütü ile çok daha kolaylaştırıyor!

    Philips Azur Elite Buharlı Ütü, ısı ayarı gerektirmeyen OptimalTEMP teknolojisi sayesinde kotlardan ipek kumaşlara, ketenden kaşmire kadar tüm kumaş türlerinde sıfır yanma riski* ile güvenli ütüleme imkanı sunuyor. OptimalTEMP teknolojisi ile kıyafetler, kumaş türlerine göre ayırmaya gerek kalmadan, istenilen sırayla, sıcaklık ayarını beklemeksizin ve zaman kaybetmeden ütülenebiliyor.

    Devrim niteliğinde ütü teknolojisi: ‘DynamiQ sensör’
    En gelişmiş hareket sensörü olan DynamiQ sensör, hareketlerinizi takip ederek ütü hareket ettiğinde buharı otomatik olarak başlatır ve hareket etmediğinde ise durdurur. Böylece üstün rahatlık ve zahmetsiz ütüleme için ihtiyaç duyulan buhar basıncını ayarlayarak, otomatik olarak mükemmel miktarda buhar verir.

    Ütü çabucak bitsin; zamanınız size kalsın!

    Azur Elite, yüzde 50’ye kadar daha fazla güçlü ve sürekli buhar sunan dahili Turbo Buhar Pompası sayesinde en zor kırışıklıklar bile çok daha hızlı kayboluyor. 260 gramlık şok buhar çıkış performansı ile kırışıklıklara savaş açan Azur Elite, mükemmel buhar dağılımı için özel olarak tasarlanan 5 yıldızlı T-ionicGlide tabanının 6 katmanlı teknolojisi ile mükemmel bir kayganlık ve çizilmeye karşı dayanıklılık sağlıyor.

    Yeni taban tasarımı sayesinde diğer ütülerden 5 kata kadar daha fazla kireç toplayan Azur Elite, Akıllı Kireç Temizleme Hatırlatıcısı sayesinde zamanı geldiğinde kireç toplayıcısında biriken kireci sadece 15 saniyede temizlemeye olanak tanıyor.

    En inatçı kumaşları bile yola getiren Philips Azur Elite Buharlı ütü serisinin iki ürünü GC5037/80 569,99 TL’ye, GC5032/20 ise 529,99 TL’ye kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

    * Yalnızca ütülenebilir kumaşlar için.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.