DOLAR 32,3304
EURO 35,0605
ALTIN 2285,078
BIST 8981,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    PHYTO RE30 ile beyazlayan saçlar yeniden renkleniyor

    PHYTO RE30 ile beyazlayan saçlar yeniden renkleniyor
    17.04.2018
    A+
    A-

    Boya pigmenti içermeyen ve beyaz saçlara doğal rengini yeniden kazandıran “PHYTO RE30” devrim niteliğindeki ilk beyaz saç karşıtı tedavisi ile sonsuz gençliğin anahtarını sunuyor.

    Zaman içerisinde saç tellerine güç ve esneklik veren protein sentezinin azalması ile ortaya çıkan beyaz telleri doğal rengine geri döndüren patentli PHYTO RE30 içeriği ile beyaz saçlar hem kadınlar hem de erkekler için kabus olmaktan çıkıyor.

    %98 bitkisel içeriğinde bulunan mor lale özü ile saçlara bakım yapan PHYTO RE30, daha dayanıklı ve canlı bir saç görünümü sunuyor.

    Devrim niteliğindeki beyaz saç karşıtı formül, saçlarda pigmentasyon artışını ve depigmentasyondan korunmayı sağlıyor. Gönüllüler ile yapılan klinik çalışmalarda, her gün kullanım sonucunda %77 oranında beyaz saçlarda azalma görüldüğü belirtiliyor.

    Rahat kullanım sağlayan özel tasarım şişesi, yağsız ve mist yapısı ile günde 1 defa 8 sprey şeklinde kuru veya ıslak saç derisine durulanmadan uygulanan PHYTO RE30 repigmentasyon spreyi, yeni çıkan beyaz saçlar için sunduğu tedavi ile her zaman dinç ve bakımlı bir görünüm sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.