DOLAR 32,5575
EURO 35,0112
ALTIN 2439,161
BIST 9769,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Phyto’dan güneşte ve denizde yıpranmış saçlar için Phytoelixir

    Phyto’dan güneşte ve denizde yıpranmış saçlar için Phytoelixir
    17.07.2019
    A+
    A-

    Gücünü bitkilerden alan Phyto’nun özel bakım serisi Phytoelixir yazın yıpratıcı etkilerini minimuma indirerek saçınızı korumaya alıyor! Saça iksir etkisi yaratarak güzelliğini ortaya çıkaran Phytoelixir saçları ağırlaştırmadan ve diplerini yağlandırmadan onararak saçın ihtiyacı olan bakımı sağlıyor!

    Phytoelixir Yağ (75 ML)

    Phytoelixir Yağ yaz aylarında deniz, havuz, kum ve güneş gibi etkenlerin yol açtığı kuruluk ve ışıltı kaybıyla savaşıyor. Yağ her bir saç telini tek tek besliyor ve korumaya alıyor.

    Yumurta sarısı yağı içerdiği A ve E vitaminleri ve mineraller ile saç tellerini besler ve güçlendirir. Ürün içeriğindeki kamelya yağı saçı ağırlaştırmadan nemlendirir ve ışıltı sunar. Nem ve ışıltısına kavuşan saçlar %98 bitkisel ve doğal içerikli formülü ile doğanın gücünü ve mucizesini taşıyor.

    Phytoelixir Maske

    Haftada bir kez uygulayacağınız Phytoelixir Maske bakımınızın son adımı olarak saçınıza pürüzsüz bir etki sağlıyor. İçeriğindeki nergis mumu saçınızı duruladıktan hemen sonra nemlendirici etkisiyle sağlıklı bir görünüm sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.