DOLAR 32,4804
EURO 34,9352
ALTIN 2435,482
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Phyto’dan inanılmaz onarıcı bakım serisi: Phytokératine

    Phyto’dan inanılmaz onarıcı bakım serisi: Phytokératine
    10.09.2018
    A+
    A-

    Phyto’nun durulanmayan bakım serisinden Phytokératine, saçların doğal ve muhteşem ışıltısına kavuşmasına destek oluyor. Sık şekillendirilen, fön, ısı ve düzleştirmeye maruz kalan saçlarda ve çok yıpranmış, uçlara doğru zayıflamış saç tellerinde mucizevi onarım sağlıyor. İçeriğindeki yabani hercaimenekşe özü sayesinde, yıpranmış ve zayıf saçları tedavi ederek, nemlendiriyor ve canlı görünümünü yeniden kazanıyor. Biyomimetik bitkisel keratin, doğal ve onarıcı yapısı ile saç tellerine derinlemesine nüfuz ederek, saçın benzersiz bir parlaklığa kavuşmasını sağlıyor. Yaz aylarında güneşin zararlı ışınlarına maruz kalan ve yıpranan saç telleri, Phytokératine serisinin içeriğindeki hyalüronik asit ile doku onarımı gerçekleştiriyor ve nemlendiriyor. Böylece saçlarınız her zaman sağlıkla ve ışıltıyla kusursuz görünümüne kavuşuyor.

    Phytokératine – Isıya karşı koruyucu sprey:

    İçeriğindeki yun zhi özü, ısı ile beraber bitkisel keratinin onarıcı işlevini arttırır ve saç telleri nemi içinde tutar. Böylelikle saçlarınız, kurutma, fön ve düzleştirme gibi işlemler sırasında kırılmaya ve ısıya karşı korunur ve ışıldar. Nemli ve ıslak saçlarınızın boy ve uçlarına uygulayacağınız koruyucu sprey, anında etki göstererek saç tellerini derinlemesine onarıyor. Phytokératine uygulamasının ardından saçlarınızı tarayın, şekillendirin ve kurutun. Şekillendirme sürecinin saçta açacağı zararı minimuma indirebilirsiniz.

    Phytokératine – Saç telleri ve uçları için onarıcı serum:

    İçeriğindeki kapsüllenmiş pirinç seramidleri kütikülü düzleştirirken, nar özü sayesinde saçınız dış stres faktörlerinden korunuyor ve ipek peptidler saç tellerini sararak yeniden yapılandırıyor. Saçlarınızı şekillendirirken bir inci tanesi kadar uygulayacağınız serum, anında etki göstererek saça yumuşaklık ve parlaklık kazandırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.