DOLAR 32,5629
EURO 34,703
ALTIN 2501,406
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    PHYTO’dan kepek karşıtı özel bakım serisi: PHYTOSQUAM

    08.01.2018
    A+
    A-

    Saç bakımında uzman marka Phyto tarafından özel olarak geliştirilen PHYTOSQUAM serisi kepeğe karşı etkili tedavi ve bakım sunuyor.

    Kepeğe Karşı Etkili Tedavi; PHYTOSQUAM INTENSE

    Seri içerisinde bulunan şiddetli kepek ve kaşıntı karşıtı tedavi şampuanı PHYTOSQUAM INTENSE özel formülü sayesinde kepek problemini ortadan kaldırarak, tekrarlanmasını engelliyor. Saç derisine saygılı bu özel şampuan aynı zamanda kaşıntıyı yatıştırarak saçlara yumuşaklık ve parlaklık kazandırıyor. PHYTOSQUAM INTENSE içeriğinde bulunan titre edilmiş kepek karşıtı bitkisel kompleks, Piroctone Olamine ve Salisilik Asit güçlü kepek karşıtı etki sağlarken; söğüt ekstresi, esansiyel yağların optimize sinerjisi ve Chaulmoogra yağı arındırıcı rol üstleniyor. Yine ürün formülünde bulunan Sophora Japonica ekstresi ise kepek sorununun tekrarlamasına karşı yenileyici etki sağlıyor.

    Kepekli Saçlar için Bakım Şampuanları; PHYTOSQUAM Moisturizing & PHYTOSQUAM Purifying

    Kepeğe karşı etkili bakım sunan PHYTOSQUAM’ın kuru & kuruya dönük ve yağlı & yağlıya dönük saçlar için olmak üzere 2 ayrı çeşidi mevcut.

    Tekrarlama karşıtı özelliğe sahip PHYTOSQUAM şampuan sayesinde kepek problemi ortadan kalkarken tekrar oluşumu da engelleniyor. Saç ve saç derisi nemlendirilirken saçlar parlaklık, canlılık ve ışıltı kazanıyor. Bu özel şampuan formülünde bulunan bitkisel kepek karşıtı kompleks kepeğe karşı %100 bitkisel etki sağlarken, Sophora Japonica ekstresi ise kepek sorununun tekrarlanmasına karşı rol oynuyor. Saçı ve saç derisini yatıştıran, nemlendiren ve güzelleştiren özelliklere sahip PHYTOSQUAM sülfat içermiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.