DOLAR 32,4643
EURO 34,7698
ALTIN 2478,984
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pideor’un ilk durağı Beşiktaş

    Pideor’un ilk durağı Beşiktaş
    28.02.2018
    A+
    A-

    Aktaşlar Lezzet Grubu, Aktaşlar ve Nelipide Gurme’nin ardından tüketicisini yeni restoran zinciri ‘Pideor’ ile buluşturmaya devam ediyor. Pideor, birbirinden lezzetli pide çeşitlerinden oluşan menüsü ve sıra dışı konseptiyle Beşiktaş’ta lezzet tutkunlarını bekliyor.

    Misafirlerine Türk damak tadına uygun yiyecekler sunmayı ilke edinen Aktaşlar Lezzet Grubu, fast-food sektörüne hızlı bir giriş yapan yeni markası Pideor’u Beşiktaş Barbaros Bulvarı’nda lezzet tutkunlarıyla buluşturdu.

    Markanın 37 yıllık tecrübesini arkasına alarak,  pidenin en hızlı en sağlıklı ve en lezzetlisini özel pişirme tekniği ile çok hızlı şekilde kapınıza getiren Pideor, uygun fiyat-iyi hizmet dengesini de koruyarak müşterilerine yeni lokasyonunda hizmet sunacak.

    Pideor markasıyla 30 dakikada kapıya servis prensibini benimsediklerini ve fast-food sektöründe önemli bir boşluğu doldurmak için yola çıktıklarını dile getiren Aktaşlar Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş,  ailenin 37 yıllık pide tecrübeleriyle bunu başarabileceğini söyledi. Aktaş, “Aktaşlar Lezzet Grubu, ev dışı tüketim pazarını her lezzeti ayrı ayrı taçlandıran, tüketiciyi yediğinden son derece memnun edecek markalarla buluşturmak vizyonuyla hareket ediyor. Bu vizyon doğrultusunda son olarak Pideor markamızla müşterilerimizin karşısına çıktık.  Tüm markalarımızda olduğu gibi Pideor markamızla hızlı tüketim sektöründe öncü şirket olma hedefiyle büyüyoruz. İlk şubemizi açarken hedefimiz çok netti. Pideor’u 2018 yılsonuna kadar toplam 20 farklı lokasyonda konumlandırmak. Bu bilinçle önümüzde ki dönemlerde Pideor’u İstanbul başta olmak üzere diğer şehirlerimizde lezzet tutkunlarıyla buluşturma devam edeceğiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.