DOLAR 32,3281
EURO 35,0728
ALTIN 2299,835
BIST 8996,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pideye sınıf atlattı Türkiye’nin lezzet ödülünü aldı

    Pideye sınıf atlattı Türkiye’nin lezzet ödülünü aldı
    02.10.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin en iyi pidecisi.Nelipide Gurme

    Lezzet tutkunlarının oylarıyla yılın en iyi tatlarının seçildiği Türkiye’nin Lezzet Ödülleri Töreni, Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES) tarafından gerçekleştirildi. 24 farklı kategoride Türk gıda sektörünün de en iyilerinin belirlendiği törende Nelipide Gurme, oyların çoğunluğunu alarak ‘En İyi Pideci’ ödülüne değer bulundu.

    Bu sene ilki düzenlenen ve damak zevkine güvenenlerin oylarıyla yılın en iyi tatlarını seçen ve Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES) tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin Lezzet Ödülleri’nin sonuçları Eylül 2017 Cumartesi günü Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen ödül töreninde açıklandı.

    En iyi pide; Nelipide

    24 farklı kategoride toplam 250 adayın halk oylamasına sunulduğu yarışmayı, http://www.turkiyelezzetodulleri.com/ adresi üzerinden 600.000’den fazla lezzet tutkunu oyladı. Oylama sonucunda klasikleşmiş pideci imajını baştan aşağı değiştiren Nelipide Gurme,  ‘En İyi Pideci’ unvanının sahibi oldu.

    Ödül törenine ilişkin açıklamada bulunan Aktaşlar Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş, Ordu’dan İstanbul’a uzanan bir hikayenin ödüllendirilmesi bizim için çok kıymetli. Modern dekorasyonu kendimize özgü konseptle harmanlayarak pideyi kahvaltı dahil günün her öğününde tüketilen bir lezzet haline getirmek için yola çıktık. Ve bu lezzeti Ordu’nun yöresel ürünlerinden, taze olarak tedarik ettiğimiz malzemeler sayesinde yakaladık. Dolayısıyla lezzetlerimizi tadımlayarak, online ortamda bizim için oy veren herkese çok teşekkür ederiz. Bu güveni sarsmadan yola emim adımlarla ilerleyeceğimizden herkesin emin olmasını istiyorum. Farklı lokasyonlarda daha fazla insanın ‘Nelipide Gurme’yi tatması için çalışıyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.