DOLAR 32,53
EURO 34,9387
ALTIN 2440,187
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pinkberry’nin özlenen lezzeti geri dönüdü: Pinkberry Limon

    Pinkberry’nin özlenen lezzeti geri dönüdü: Pinkberry Limon
    10.01.2018
    A+
    A-

    Dünyanın en sevilen dondurulmuş yoğurt markası Pinkberry, kışın en sert zamanında lezzetli ve ferahlatıcı bir seçenek sunuyor. Pinkberry tatlı ve ekşiyi bir arada severleri mutlu edecek Pinkberry limon ile kışın en güzel sürpizini sunuyor.C vitamini deposu limon kış aylarına özel Pinkberry lezzeti ile buluşuyor.

    Mayhoş tadı ve serinletici lezzetiyle limon aromalı Pinkberry yoğurdunuzu taze meyvelerle süsleyebilir, ek lezzetlerle kişiseleştirebilirsiniz. Fıstıklı krokan, bisküvi, çikolata parçacıklarının yanı sıra taze muz parçaları, böğürtlen, ananas, çilek ve kivi çeşitleriyle de kendinize özgü tatlar yaratabilirsiniz. Yoğurttan gelen canlı ve aktif kültürleri de bulunduran Pinkberry lezzetleri, yüksek fruktozlu mısır şurubu, yapay tatlandırıcı ve renklendirici içermiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.