DOLAR 32,5162
EURO 34,8247
ALTIN 2425,772
BIST 9695,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pivotlar mı? Gardlar mı? Tarafını seç

    Pivotlar mı? Gardlar mı? Tarafını seç
    23.11.2018
    A+
    A-

    Teknoloji devi Lenovo, Türkiye’nin basketbol yıldızlarını sahada bu kez bir reklam filminde buluşturdu.

    Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, Türkiye Basketbol Federasyonu ile gerçekleştirdiği iş birliği ile Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru olarak ilk kez bir reklam filminin çekimlerini Türkiye’de gerçekleştirdi.

    Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin önde gelen basketbolcuları ile çekimleri yapılan reklam filmi ile Lenovo, ürünlerin ve basketbol yıldızlarının pozisyonlarının eşleştirildiği farklı bir filmle reklam dünyasına basketbol ve teknolojiyi buluşturarak yeni bir soluk getiriyor.

    Filmde Lenovo dizüstü bilgisayar segmentinde artık efsaneleşmiş markaları olan Yoga serisi ve Legion markalı dizüstü oyun bilgisayarlarını basketboldaki temel oyuncu pozisyonları olan pivotlar ve gardlarla eşleştiriliyor. Basketbolda ağırlıklı olarak gücünü ve fiziğini kullanan pivotların Lenovo Legion markalı dizüstü oyun bilgisayarlarındaki üstün ve güçlü performansla eşleştirildikleri reklam izleyiciye reklam diliyle “Esneklik mi? Güç mü? Tarafını Seç” sloganı ile mesajlarını ulaştırırken aslında her iki tarafın da farklı kulvarlarda güçlü olduklarının altını çiziyor.

    Reklam filminde pivot olarak Ege Arar (Galatasaray), Shevon Thompson (İstanbul BBSK), Samet Geyik (Beşiktaş Sompo Japan) oynarken, guard olarak ise Bobby Dixon (Fenerbahçe), Vasilije Micic (Anadolu Efes) ve Kenny Hayes (Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol) bir araya geldi. Reklam filminde gardların ve pivotların karşı karşıya geldiği çekişmeli anlar reklamın motivasyonunu artırırken, gardların kendilerinden oldukça uzun olan pivotlara meydan okuduğu sahneler dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.