DOLAR 32,5677
EURO 34,9381
ALTIN 2427,852
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Plaj şıklığınız LC Waikiki’den

    Plaj şıklığınız LC Waikiki’den
    22.05.2017
    A+
    A-

    LC Waikiki, kendini denize, gölgesini kumlara bırakmak isteyenler için şıklığı detaylarda gizli bir plaj koleksiyonu hazırladı.

    LC Waikiki mayo, bikini, plaj elbisesi, şort, pareo, şapka, terlik ve çantadan oluşan plaj koleksiyonunda yer alan birbirinden şık parçalardan bu yaz vazgeçemeyeceksiniz.

    Plajlar dantel ve püsküllerle hareketli
    Bu yıl mayolar ve bikiniler hem sadeliğin şıklığını yaşıyor hem de detaylarda gizli örme, püskül gibi tasarımlarla hareketlilik kazanıyor.

    Aztec desenli, batik baskılı, panel dantelli, boyundan bağlı ve macrame dantel detayların yer aldığı bikiniler ile kadınlar bu yaz plajlarda denizin keyfini çıkaracak.
    Vintage tarzı mayolar ile lace up ve çiçek baskılı retro desenli mayolarda bulunan danteller, püsküller ve nakış desenler ise pareolar da yerini alacak. Dantelli tulumlarla plaj şıklığı günden geceye devam edecek.

    Fuşya, mor, deniz mavisinin tonları, pudra, su yeşili, lacivert ve siyahın bu yazın renklerini oluşturduğu LC Waikiki’nin plaj koleksiyonunda erkekler için sade tasarımlar renklerin ahengiyle göz alacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.