DOLAR 32,5581
EURO 34,9762
ALTIN 2418,431
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    P+M Tur 2018 çocukların bayramını klasik otomobillerle kutladı

    P+M Tur 2018 çocukların bayramını klasik otomobillerle kutladı
    09.04.2018
    A+
    A-

    Pergel Grup Ralli Takımı P+M Team’in her yıl düzenlediği P+M Tur’un 10.su Güçlü Türkiye’nin geleceği çocuklar ile birlikte organize edildi.

    Pergel Grup Ralli Takımı P+M Team’in her yıl klasik otomobil sevenleri bir araya topladığı P+M Tur’un 10. su 8 Nisan Pazar günü minik misafirlerinin de katılımı ile gerçekleşti.

    Klasik otomobil camiasının tanınmış isimleri 1950 ler, 60 lar ve 70 lere ait klasik otomobiller ile  Suadiye Otel’in P+M Tur için düzenlenen özel alanından start alırken  İstanbullu seyircilere de hoş ve nostaljik bir Pazar günü tablosu sunmuş oldu.

    Pergel Grup Ralli Ekibi P+M Team’in dışında, yaklaşık 40 aracın katıldığı organizasyonun kutlama töreni Molla Fenari Köyü’nün doğal ortamında gerçekleşti. Bu yıl 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla minik misafirler için özel olarak tasarlanan yemek ve kutlama töreninde, çocuklar klasik otomobil sevgisini 2013 Akbank Sanat Birincilik ödülünün sahibi Kıvılcım Harika Seydim liderliğinde kurulan resim ve sanat atölyesinde yaratıcı bir platforma taşıyarak keyifli vakit geçirdiler. Güçlü Türkiye’nin geleceği minikler, ulusal birlik coşkusunu eğlence, nostalji ve sanat ile içiçe bir günde tamamladılar.

    120 kilometre ve 10 özel etaptan oluşan zorlu parkurun ardından, P+M Tur’da ödül alan klasik otomobil severler ise şu şekilde:

    P+M Tur 2018 1. si pilot Murat Şakar, copilot Kaan Şakar; P+M Tur 2018 2. si pilot Saydun Gökşin, copilot Elçin Önder, P+M Tur 2018 3.sü pilot Mustafa Çelenk, copilot Sevgi Çelenk

    P+M Tur’a katılan minik klasikseverler ise ödüllerini 2017 Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) şampiyon Co-pilot’u, tüm zamanların en genç yarışçılarından Kaan Şakar’ın elinden aldılar.

    Pergel Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Evman, bu yıl gerçekleşen P+M Tur ile ilgili olarak; “ Bu yılki P+M Tur bizim için çocukların aktif bir şekilde dahil edilmesiyle ve bayramlarının kutlanması ile birlikte son derece anlamlı geçti. Pergel Grup Ralli Takımı P+M Team ulusal ve uluslararası yarışlardaki birçok önemli derecelerine ilaveten geleneksel manada bir şirket yarış ekibinin çok ötesinde bir oluşum. Klasik otomobil ruhunu ve sevgisini genç nesillere aktarmak misyonunu da taşıyan P+M Tur’un bu yıl bu hedefine ulaştığını düşünüyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.