DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Polaris ile Bayram’da rahatlık ve şıklık bir arada

    Polaris ile Bayram’da rahatlık ve şıklık bir arada
    19.06.2017
    A+
    A-

    Müşterilerine en iyi kaliteyi en uygun fiyata sunan Polaris, bayramı birbirinden şık ve rahat modellerle karşılıyor. Kadın, erkek ve çocuklar için alternatifler sunan Polaris koleksiyonunda; babetlerden sandaletlere, klasik modellerden spor ayakkabılara, loaferlardan comfort grubuna onlarca model yer alıyor.

    Rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan Polaris bayramı avantajlı fiyatlarla karşılıyor; büyükten küçüğe her yaşa ve her tarza uygun zengin alternatifler sunuyor.

    Şıklığın yanı sıra konforun ön planda olduğu Polaris kadın koleksiyonunda; sivri burunlu rengârenk stilettolar, yazın vazgeçilmezi olan babetler ve espadriller, payet ışıltısı ile lazer kesim ve dantel detaylar başrolde yer alıyor. Comfort Grubu’nda yer alan modeller esnek yapısı ve rahatlığıyla dikkat çekiyor. Renklerde ise yazın vazgeçilmezi beyaz, bej, pudra, pembe, yeşil, mavi, sarı ve metalik tonlar ön plana çıkıyor.

    Polaris’in hem klasik hem de sportif tarzlara hitap eden erkek koleksiyonunda siyah, kırmızı, beyaz, lacivert, bej renklerinin ağırlığındaki sneakerlar; 5 önemli noktadan taban desteği veren 5 Nokta koleksiyonunda yer alan comfort modeller; kanvas spor ayakkabılar, klasik tarz modeller ile birbirinden şık terlik ve sandaletler ön plana çıkıyor.

    Polaris, çocuk koleksiyonuyla bayramı en eğlenceli ve renkli şekilde karşılıyor. Çocukların hayal dünyası kadar cıvıl cıvıl ve rengârenk ayakkabılar Polaris’te çocukları bekliyor. Yeni doğan grubundan başlayıp yetişkinliğe kadar olan dönemi kapsayan Polaris’in çocuk koleksiyonu spor ayakkabılar, babetler, sandaletler ve daha birçok alternatifle bayrama hazır!

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.