DOLAR 32,5297
EURO 34,9121
ALTIN 2440,175
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Polaris’ten Halluks Valgus Deformitesine özel koleksiyon

    Polaris’ten Halluks Valgus Deformitesine özel koleksiyon
    24.05.2018
    A+
    A-

    Herkes için konfor felsefesiyle koleksiyonlar hazırlayan Polaris, halk arasında başparmak kemik çıkıntısı ve bunyon olarak bilinen “Halluks Valgus Deformitesine” özel hazırladığı sandalet ve terlikleriyle ayakların yükünü ve ağrısını hafifletiyor.

    Halluks Valgus; ayak başparmağın ayağın dışına doğru tarak kemiğinden itibaren çeşitli nedenlerle deforme olup açılmasıdır. Şekil ve görüntü bozukluğunun yanı sıra ayakta ağrıya sebep olup, yürüme kabiliyetini olumsuz yönde etkiler. Günümüzde sıklıkla rastlanan ve giderek artan Halluks Valgus, tedavi edilerek kontrol altına alınması gereken bir rahatsızlık. Özellikle kadınlarda daha sık karşılaşılan bu rahatsızlık, temelinde genetik yapı olsa da genelde yanlış ayakkabı seçimi sonucunda ortaya çıkarıyor. Ayak konforunun önemli olduğu bu durumlarda, konfor ve şıklığı bir arada sunan Polaris, Halluks Valgus Deformitesine özel koleksiyonuyla çözüm sunuyor.

    Halluks Valgus Deformitesine bağlı olarak ortaya çıkan rahatsızlığı olanlara Polaris Comfort grubunda yer alan sandalet ve terlikler, esnek yan bölgeleri sayesinde yana doğru çıkmış kemiğe baskı uygulamıyor, ağrıya neden olmuyor. Esnek taban ve anatomik yapısıyla ayağı sararak, yürüme konforunu artırıyor. 5 Nokta özellikli ürünler ayağı rahatlatırken, deri yapılarıyla daha kaliteli bir yaşam ve ayak sağlığı sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.