DOLAR 32,5875
EURO 34,8386
ALTIN 2493,757
BIST 9668,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Polisan Holding 2018 Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı

    Polisan Holding 2018 Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı
    29.07.2019
    A+
    A-

    “Çocuklarımızın İzinden Gidiyoruz” temalı raporda, sürekli gelişim ve iyileştirme çalışmaları ve hedef bazlı ilerleme süreçleri, iklim değişikliği ile mücadele, rüşvetle ve yolsuzlukla mücadele çalışmaları gibi çevresel, sosyal ve yönetişimsel sürdürülebilirlik performansları paylaşıldı. Raporda, çocukların sürdürülebilir bir gelecek beklentisini görmek üzere hayal güçleri ile ürettikleri resimlere yer verildi.

    Her biri kendi alanında öncü ve güçlü olan kuruluşlarla, boya, kimya, tekstil, inşaat ve lojistik (liman işletmeciliği) sektörlerinde faaliyet gösteren Polisan Holding, “Çocuklarımızın İzinden Gidiyoruz” temalı 2018 Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı.

    Polisan Holding, şeffaf, hesap verebilir, adil ve sorumlu bir kurumsal yönetim ve gelişim odaklı çalışma anlayışını yansıttığı sürdürülebilirlik raporunun bu yıl 4.’sünü açıkladı. Küresel Raporlama Girişimi (GRI) uyumlu raporda, sürekli gelişim ve iyileştirme çalışmaları ve hedef bazlı ilerleme süreçleri, iklim değişikliği ile mücadele, rüşvetle ve yolsuzlukla mücadele çalışmaları gibi çevresel, sosyal ve yönetişimsel sürdürülebilirlik performansları paylaşıldı.

    Raporda, kurumsal sosyal sorumluluğun getirdiği yaklaşımla çocukların sürdürülebilir bir gelecek beklentisini görmek üzere hayal güçleri ile ürettikleri resimlere yer verildi. Polisan, raporlama sürecinde çocuklara verdiği sürdürülebilirlik eğitimleri ile bu konudaki farkındalıklarının artmasına da katkı sağlamış oldu.

    Mehmet Emin Bitlis: “Kurumsal Yönetim İlkelerini stratejik önceliklerimize aldık”  

    Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Bitlis, rapora ilişkin açıklamasında, “Küresel pazarda sürdürülebilir bir marka olma ve büyüme hedefimizi, teknoloji ve yenilikçilik odaklı, katma değeri yüksek ve müşteri memnuniyetini esas alan operasyonlarımız ile gerçekleştiriyoruz. Uluslararası birçok platformun gündemini takip ederek uygulamalarımızı her yıl belli bir denge çerçevesinde çeşitlendiriyor, doğru projelerle aksiyonlarımıza yön veriyoruz” dedi.

    Mehmet Emin Bitlis,  şirketlerin sürdürülebilirlikleri için iyi kurumsal yönetimin temel unsur olduğu bilinci ile Kurumsal Yönetim İlkelerini stratejik önceliklerine aldıklarını belirtti.

     

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.