DOLAR 32,5714
EURO 34,9766
ALTIN 2419,919
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Polisan Kimya, Avrupa Kimya Endüstrisi Konseyi (Cefic)’in gönüllü anlaşmasına imzacı oldu

    Polisan Kimya, Avrupa Kimya Endüstrisi Konseyi (Cefic)’in gönüllü anlaşmasına imzacı oldu
    31.05.2019
    A+
    A-

    Türkiye kimya sektöründe 50 yılı aşkın süredir hizmet veren Polisan Kimya, Avrupa Kimya Endüstrisi Konseyi (Cefic)’in formaldehit sektör grubu Formacare’nin Genel Kurulu’nda, sektörde çalışanların formaldehit maruziyetini sınırlamak için onaylanan Gönüllü Anlaşmaya imzacı oldu.

     

    Polisan Kimya, Avrupa’nın başlıca formaldehit ve türev üreticilerini temsil eden formaldehit sektör grubu Formacare’nin 15-16 Mayıs tarihleri arasında İtalya’nın Trieste kentinde gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük kimya firmalarının davet üzerine katılımcı olduğu Formacare Genel Kurulu’na katıldı.

    Perstorp AB, Sonae Arauco, Johnson Matthey, Formox, Caldic, Dynea, Oxea, Hexion, Foresa, Sadepan Ineos Melamines, BASF, Celanese, Eastman Chemicals, Metedynea Austria, Ercros, Eurupean Panel Federation, Polyplastics, Akzonobel, Silekol gibi dünya kimya sektörünün önde gelen firmalarının katıldıkları toplantılarda, Polisan Holding’i, Polisan Kimya ve Polisan Hellas Genel Müdürü Necati Hakoğlu temsil etti.

    Formaldehitin, endüstriyel ölçekte üretilen, kontrollü endüstriyel işlemlerde çeşitli uygulamalar için kullanılan çok yönlü ve son derece önemli bir kimyasal yapı taşı olduğuna dikkat çeken Necati Hakoğlu, şunları söyledi:

    “Polisan Kimya olarak çevreye, insan sağlığına ve doğal varlıklara olan duyarlılığı tamamen kurum kültürü olarak benimsemiş bir yapıya sahibiz. Kalkınma ve doğal kaynak dengelerini dikkate alarak, çalışmalarımızda bugünün değil gelecek kuşakların da daha iyi bir çevrede yaşaması adına sürdürülebilirliği, yaptığımız her işin merkezine koymaktayız. Amacımız sadece üretimi gerçekleştirmek değil, standartları daha da yüksek noktalara çıkarmaktır. Aynı zamanda sürdürülebilir çevre ilkeleri doğrultusunda çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz. Tüm çalışanlarımızın sağlık, güvenlik ve mutluluğunu sağlamak, bizleri başarıya götüren en önemli motivasyonlardan biridir. Her zaman, çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliği konusunda yasal yükümlülükleri yakından takip ederek hayata geçiriyor, düzenli olarak denetliyor ve uygunluğunu kontrol ediyoruz. Kariyerleri boyunca kapsamlı ISG eğitimi almalarını şart koşuyoruz. Her vardiyanın başında sıkı kuralları özetleyen, günlük ISG hatırlatmalarını yapan kapsamlı eğitimlerden, üç ayda bir gerçekleştirilen acil durum prosedürleri eğitimlerine varana kadar, sağlık ve refahın tesislerimizde öncelik olarak konumlandırılmasını sağlamak için gereken her adımı atmaktayız.”

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.