DOLAR 32,6007
EURO 34,8135
ALTIN 2502,383
BIST 9441,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Polisan’ın ortajı Kansai Paint 100 yaşında

    Polisan’ın ortajı Kansai Paint 100 yaşında
    22.05.2018
    A+
    A-

    Türk kimya sektörünün öncü isimlerinden Polisan Holding’in iştiraki Polisan Boya’nın ortağı Japonya’nın lider boya üreticisi Kansai Paint Co. Ltd, 100. kuruluş yıldönümünü kutluyor.

     Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi, aynı görüş ve vizyonu paylaşan iki firmanın ortaklığının Türk Boya Sanayisinin gelişmesine de büyük bir ivme kazandırdığını belirterek, “Polisan Holding, kimya endüstrisinin global liderleri ile kurduğu ortaklıklar ve yaptığı işbirlikleri ile konumunu daha da güçlendirmektedir. Bu sayede geleceğe daha güvenle bakıyoruz” dedi.

    Japonya’da 17 Mayıs 1918’de kurulan Kansai Paint Co. Ltd, asırlık geçmişinde kaydettiği gelişmeler sayesinde bugün yaklaşık 15 bin çalışanı ile 3,7 milyar dolar ciroya ulaştı.

    Endüstriyel Boyalar, İnşaat Boyaları, Oto Boyaları başta olmak üzere geniş bir yelpazede ve yüksek teknolojide ürün gamına sahip olan Kansai Paint, Japonya merkezli olmak üzere, Asya, Avrupa, Afrika, Amerika, Orta Doğu bölgelerinde iştirak ve ortaklık yapılarıyla faaliyetlerini sürdürüyor.

    Kansai Paint Başkanı Hiroshi Ishino, 100 yaşlarını kutlarken, faaliyetlerini kararlılıkla sürdüreceklerini belirterek, “Bu büyük dönüm noktasında geleceğe katkıda bulunmaya devam etmek için yeni bir 100 yıla başlıyoruz.” dedi.

    1. Yıla Özel Logo

    100 yılda dünya çapında bir şirket haline gelen Kansai Paint, asırlık yıldönümüne özel logo hazırladı.  Açık mavi ufuktan yükselen figür 100, Kansai Boya Grubu‘nun önümüzdeki 100 yıl boyunca güçlü bir şekilde ayakta durma ve birlikle büyümeye devam etme misyonunu simgeliyor. 100 yıllık tarihini yansıtan özel bir film de hazırlatan şirket, kuruluş yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayacak.

    Erol Mizrahi:” Kimya endüstrisinin global liderleri ile kurduğumuz ortaklıklar sayesinde geleceğe daha güvenle bakıyoruz”

    Polisan CEO’su Erol Mizrahi, böyle güçlü ve köklü bir yapıyla ortak olmaktan gurur duyduklarını belirterek, şunları söyledi:

    “Aynı görüş ve vizyonu paylaşan iki firmanın ortaklığı Türk Boya Sanayisinin gelişmesine de büyük bir ivme kazandırdı. İki firmanın birbirini tamamlayan özelliklerinin piyasada yarattığı sinerji tüm paydaşlara katma değer olarak yansıyor. Polisan ve Kansai Boya’nın deneyimli ve uzman Ar – Ge Merkezlerindeki mühendisler tarafından geliştirilen Türkiye’de ilk ve benzersiz ürünleri birer birer boya sektörümüzün hizmetine sunuyoruz. Polisan Holding, kimya endüstrisinin global liderleri ile kurduğu ortaklıklar ve yaptığı işbirlikleri ile konumunu daha da güçlendirmektedir Bu sayede geleceğe daha güvenle bakıyoruz.”

    Türkiye’nin lider boya markası Polisan Boya ile Kansai Paint, 31 Ekim 2016 tarihinde imzalanan anlaşmayla boya sektöründe dev bir ortaklığa imza atmıştı. Bu ortaklık ile beraber Polisan, bir yandan Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, diğer yandan Türkiye’de ilk ve benzersiz ürünleri boya sektörünün hizmetine sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.