DOLAR 32,3148
EURO 35,1197
ALTIN 2292,803
BIST 9052,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Porland, 32. mağazasını Gaziantep Forum AVM’de açtı

    Porland, 32. mağazasını Gaziantep Forum AVM’de açtı
    02.03.2020
    A+
    A-

    Porselen sektörünün öncü markası Porland, 32. mağazasını Gaziantep’te açtı. Forum Gaziantep Alışveriş Merkezi’nde yer alan 845 metrekarelik konsept mağaza, markanın Gaziantep’teki ikinci mağazası olma özelliğini taşıyor. Mekân dizaynı doğal malzemeler ve ahşabın ön planda olduğu özel Porland konseptiyle dikkatleri üzerine çekerken, tüketicilere ürünleri deneyimleyebilecekleri geniş ve ferah bir ortam sunuyor. Forum AVM’nin yanı sıra Gaziantep’te Prime Mall AVM’de de mağazası bulunan Porland, yepyeni ürünlerini ziyaretçileriyle buluşturuyor. İnce ve zarif işçiliğin yansıtıldığı inovatif koleksiyonlarıyla hem ev hem de profesyonel kullanıcılara hitap eden Türkiye’nin lider porselen üreticisi, ülkemizde yer alan 32 mağazası, 200’ü aşkın bayisi ve online alışveriş sitesiyle her noktadan ulaşılabilen keyifli bir alışveriş deneyimi vadediyor.

    Porland, gastronomi sektöründeki yatırımlarına devam ederken genişlemeyi ve mağaza zincirlerine yenisini eklemeyi amaçlıyor. Markadan yapılan açıklamada, “Porselene zarafeti yansıttığımız geniş ürün yelpazemizi satış noktalarımız ve online siparişlerle Türkiye’nin her yerine ulaştırıyoruz. Yeni mağazamızı Gazianteplilerle buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Yakın geçmişte Adana mağazamızı da hizmete aldık. Bundan sonraki süreçte de hedeflerimize emin adımlarla ilerlerken, porselen sektöründe trendleri belirleyen öncü firma olmaya devam edeceğiz.” ifadeleri yer aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.