DOLAR 32,3323
EURO 35,1115
ALTIN 2301,943
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Porland yeni konseptiyle Oasis Designer Outlet’te açıldı

    Porland yeni konseptiyle Oasis Designer Outlet’te açıldı
    31.10.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin önde gelen porselen üreticisi Porland, İstanbul’un yeni çekim alanı Basın Ekspres’de Türkiyenin ilk designer outletinde mağaza açtı. Dünya markalarını ulaşılabilir fiyatlarla tüketici ile buluşturan Açık Hava AVM’si, Porland ‘ın yeni konseptli mağazasına ev sahipliği yapıyor.

    Porland’ın üretici kimliğinden ve “tasarladık ve ürettik” mottosundan yola çıkılarak 1500 m2 alanda dekore edilen yeni konseptinde; Kendi tasarım ekipleri ile üretilen ve müşterilerin beğenisine sunulan en yeni koleksiyonlar, Masa Üstü, Mutfak ve Ev&Dekor ürün segmentasyonunda ,erişilebilir fiyatlarla tüketiciler ile buluşturuyor.

    Porland, büyük m2’li en yeni konseptli “Porland’da kendini kaybedip, kendini bulursun” söylemli eşsiz bir müşteri deneyimi yaşatıyor. Günlük kullanım ve özel davet sofralarının yanı sıra her türlü ikramda kullanılmak üzere porselen takımlar, cam ve çelik ürünler, mutfak araç gereçleri ile tekstil ürünleri, banyo takımları, ev ve ofis aksesuarları, her zevke ve bütçeye uygun hediyelik ürünler bulunuyor. Ev kullanıcılarının yanı sıra restoran , kafe ve otel sektörü için de ayrıcalıklı ürün seçenekleri yer alıyor. Porland kendi geliştirdiği ALUMİNALI PORSELEN isimli, özel reçeteli, krem renkli ve özgün desenli koleksiyonları ile de göz kamaştırıyor.

    Porland, dekorasyon trendlerine yön veren tasarımları, ürün çeşitliliği, ödeme koşulları, avantajlı alışveriş fırsatları, satış ve satış sonrası servis anlayışı, güler yüzlü personeli ve keyifli mağaza ortamı ile Türkiye’de 30 farklı noktada zincir mağazaları ve pek çok satış noktası ile sektörünün lideri olmaya devam ediyor.

    2017 yılının sonlarına yaklaşırken yatırımlarında hız kesmeyen Porland, yıl sonuna kadar hem yurt içinde hem de yurt dışında mağazalaşmaya hız kesmeden devam edecek.

    Porland, başarılı perakende mağazacılık çalışmalarının yanı sıra Maison Objet, Ambiante, Host gibi Dünya fuarlarında da Türkiye ‘yi başarı ile temsil etmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.