DOLAR 32,5865
EURO 34,8071
ALTIN 2504,642
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Porland’dan Anneler Günü sürprizi

    Porland’dan Anneler Günü sürprizi
    08.05.2019
    A+
    A-

    Anneler Günü Hediyesi Porland’dan Alınır!

    Bu özel günde O’nu mutlu edecek ve yüzünde bütün bir sene sımsıcak bir gülümseme yaratacak hediyelerin biri mutlaka Porland’da sizi bekliyor.

    Porland, 12 Mayıs tarihine kadar mağazalarında ve www. porland. com online satış sitesinde, muhteşem bir kampanya düzenliyor. Tüm alışverişlerinize %50 İNDİRİM fırsatı sizleri bekliyor. Üstelik Bonus’a özel 250 TL ve üzeri alışverişlere 10 taksit avantajı ile!

    En kıymetli varlıklarımız Annelerimiz için, birbirinden şık, göz alıcı ve eğlenceli hediye alternatifleri, her zevke ve her bütçeye uygun, Masa Üstünden, Ev Dekora, Mutfak ürünlerinden, Banyo ürünlerine kadar aradığınız her kategoriye ait ürün seçenekleri Anneler Günü’ne özel fırsatlarla Porland‘da.

    Üstelik Porland’ın ürettiği tüm koleksiyonlardaki tekli satın alma seçeneği ile siz de hem kendi takımınızı özgürce oluşturabilir hem de özgün tasarımlı Porland ürünlerimizden istediğiniz adette satın alarak sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

    Porland tüm Annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.