DOLAR 32,5605
EURO 34,9894
ALTIN 2421,79
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Porland’dan aşık eden kampanya

    Porland’dan aşık eden kampanya
    11.02.2020
    A+
    A-

    Porland, sevdiklerinden ilham alanlara Sevgililer Günü’ne özel birçok üründe geçerli %50’ye varan ve üzeri indirimler sunuyor.

    Porselen denilince ilk akla gelen markalardan biri olan Porland, Sevgililer Günü’ne özel %50’ye varan ve üzeri indirimlerle sevdiklerinizi mutlu edecek fırsatlar sunuyor. Porland, Porselenseverleri “seç, beğen, birleştir” mottosuyla sevdiklerinden ilham alarak kendi koleksiyonlarını yaratmaya ve hediye alternatiflerini oluşturmaya davet ediyor. Ethos, Wild Life, Botanical, Copper Line, Pure Seasons vb. birbirinden şık ve inovatif birçok ürüne uygulanacak indirimle Porland, kalpleri sofralarda buluşturmayı hedefliyor.

    Masaüstü ürünlerin yanı sıra pişirim ve servis ürünleri, dekoratif ve hediyelik ürünler vb. pek çok kategorideki indirimli ürünlere www. porland. com adresinden ya da Porland mağazalarından ulaşılabilecek. Kampanya 13 – 16 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak. Ayrıca, Türkiye’nin yüzde yüz yerli sermayeli lider porselen devinin kendi özel reçetesi Alumilite ile üretilen renkli ve orijinal tasarımlara sahip ürünler hem takım hem de tek olarak seçilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.