DOLAR 32,5733
EURO 34,8024
ALTIN 2513,538
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    PowerPro Max’den üstün temizlik performansı

    PowerPro Max’den üstün temizlik performansı
    10.09.2019
    A+
    A-

    Philips’in torbasız elektrikli süpürgesi PowerPro Max, ergonomik tasarımı ve TriActive+ başlığı sayesinde ulaşılması zor alanlara bile ulaşıp evi dip köşe temizliyor. Ev tozuna karşı alerjisi olan, astım gibi hastalıklara sahip ya da evcil hayvanı olan kullanıcılara benzersiz bir temizlik performansı sunuyor.

    Türkiye’de 89 yıldır kullanıcıları için en iyisini düşünen ve ihtiyaca uygun sunduğu çözümleriyle her gün yaşamları iyileştiren Philips, PowerPro Max elektrik süpürgesi ile derinlemesine temizlik imkânı sunuyor. Philips’in torbasız elektrikli süpürgesi PowerPro Max, güçlü emiş gücü ve üstün temizlik kabiliyeti sayesinde en ince tozların bile %99,9’unu hapsederken temizlikte konforu bir üst seviyeye taşıyor.

    Alerji Kilit sistemi sayesinde elektrikli süpürgeyi çalıştırmadan önce toz haznesinin tamamen kapalı olduğundan ve sızdırmadığından emin olmanız için bir sensör kullanan, polen, hayvan tüyleri ve ev tozlarını yüksek emiş gücü ile haznesine hapseden PowerPro Max, temizlikte mükemmeliyeti sevenlerin vazgeçilmezi olacak.

    Zahmetsiz temizlik imkânı sunan PowerPro Max’in ön kısmındaki hava kanalları evinizdeki büyük kırıntıları içeri çekerken, yanlardaki fırçalar mobilya ve duvar kenarlarını temizliyor. TriActive+ teknolojisi sayesinde süpürülmeyen toz kalmıyor.

    Philips PowerPro Max en ince toz tanesini bile %99,9 oranında temizliyor

    PowerPro Max SuperTurbo fırçası ve Allergy H13 boşaltma filtresi sayesinde halılardaki tüyleri ve kılları kolay bir şekilde alıyor. İçindeki döner fırça ile en küçük toz tanesini ve evcil hayvanlarınızın tüylerini %99,9 oranında temizleyen PowerPro Max, havayı dıșarı püskürtmeden en ince tozları bile yakalayan teknolojisi ve özel olarak tasarlanmış haznesiyle, boşaltma işlemlerinde pratiklik sağlıyor.

    PowerCyclone 8 teknolojisi tozu ayırmak için havayı siklonik hazne içinde ivmelendirirken, güçlü dönme hareketi, fark yaratan temizlik sonuçları için hava akışını ve performansı en üst düzeye çıkarıyor.

    PowerPro Max’in 2 litrelik toz haznesi, 75 desibel ses gücü, 7 metre kablo uzunluğu ve 3 farklı başlığı ile evinizde temizlik yapmayı kolay kılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.