DOLAR 32,3448
EURO 35,1385
ALTIN 2301,298
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Profesyonel mutfakların da tercihi Teksüt

    Profesyonel mutfakların da tercihi Teksüt
    11.05.2017
    A+
    A-

    Teksüt, sadece son tüketicilerin değil şeflerin de tercih ettiği süt ve süt ürünleri markası olarak öne çıkıyor. “Pek çok otel, restoran ve catering firmasının tereyağ, süzme yoğurt ve peynir ihtiyacını karşılıyoruz” bilgisini veren Teksüt Yönetim Kurulu Üyesi Arda Aksaray, “Aşçılar zor beğenir ve müşterilerine en iyisini sunmak isterler. Zor beğenen aşçılar, ürünlerimizi güvenle tercih ediyor” diye konuştu.

    Teksüt, Balıkesir ve Çanakkale yöresinin bereketli sütlerini işleyerek, 61 yıldır yüksek kaliteli süt ve süt ürünleri üretiyor. Köklü deneyim ve modern üretim tekniklerinin buluşmasıyla ortaya çıkan ürünler, sadece son kullanıcı segmentinde değil, ev dışı tüketim alanlarında da yaygın şekilde tercih ediliyor.

    İstanbul’daki 5 yıldızlı otellerin önemli bölümünde, önde gelen pek çok restoranda, çeşitli catering firmalarında ve Bodrum, Antalya, Alanya gibi turistik lokasyonlardaki büyük konaklama tesislerinde Teksüt ürünleri yoğun olarak kullanılıyor.

    Özellikle Teksüt tereyağı ve süzme yoğurdunun mutfak profesyonelleri tarafından yaygın kullanıldığını aktaran Teksüt Yönetim Kurulu Üyesi Arda Aksaray, ayrıca sütün yanı sıra beyaz, kaşar ve dil peyniri ile çeçil ve örgü peynirlerinin şefler ve ustalar tarafından çokça tercih edildiğini söyledi.

    Şeflere beğendirmek kolay değil
    Arda Aksaray, sözlerini şöyle sürdürdü: ”Mutfak profesyonelleri, özellikle de beş yıldızlı otellerin şefleri çok titiz olur. Ürün beğendirmek kolay değildir. Kendileri beğenmedikleri ürünleri müşterilerine de sunmaktan çekinir. En güvenilir ve lezzetli ürünleri tercih ederler. Teksüt olarak bunu onlara sunuyoruz. Bu nedenle Teksüt, evlerde olduğu kadar profesyonel mutfaklarda da tercih edilen bir marka olarak giderek daha çok öne çıkıyor” bilgisini paylaştı.

    Profesyonel damakların ihtiyaçlarını önemsiyoruz
    Profesyonel damaklara yönelik süt ve süt ürünleri tedariğini önemsediklerini dile getiren Aksaray, “Aşçı, şef ve ustalardan gelen öneri, talep ve geri bildirimler bizi besliyor ve işimizi sürekli geliştirmemize yardımcı oluyor. Bugün örneğin tereyağı üretimimizin yaklaşık %20’si artık ev dışı tüketim kategorisinde tüketiliyor. Önümüzdeki dönemde de bu kategorinin gelişeceğine inanıyoruz. Profesyonellerle çalışmaktan mutluyuz” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.