DOLAR 32,5575
EURO 35,0112
ALTIN 2439,161
BIST 9769,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Profesyonellerden Nestlé 1927 Kuvertür serisine övgü

    Profesyonellerden Nestlé 1927 Kuvertür serisine övgü
    06.11.2019
    A+
    A-

    Dünyanın lider beslenme, sağlık ve iyi yaşam şirketi Nestlé’nin ev dışı tüketim sektöründeki uzman iş birimi Nestlé  Professional, profesyonellere sunduğu çözümlerle sektörde farkını ortaya koyuyor. Nestlé Professional’in en bilinen markalarından Nestlé 1927 Kuvertür serisi de, çikolata ustalarının vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor.

    Türkiye’nin ilk çikolata fabrikasını kuran Nestlé, 1927 yılında Feriköy’de kapılarını açan fabrikanın anısına yaratılan Nestlé 1927 Kuvertür serisini lezzet ustalarıyla buluşturdu. Nestlé 1927 Kuvertür ailesi, usta işi reçetesiyle çikolata ustalarının beğenisini topladı. Tüketicilerin tatlı üzerinde bildikleri ve sevdikleri markaları gördüklerinde tercih etmeye daha meyilli olduğu günümüzde, %90 marka bilinirliği ile Nestlé 1927 markası tüketici tercihlerini arttırabilecek güçlü ve ikonik bir marka olarak öne çıkıyor.

    Türkiye’de 1927’den beri çikolata denildiğinde akla gelen ilk marka olan Nestlé,  1927 Kuvertür serisi ile şeflere katma değer sağlıyor. Özel ve üstün reçetesinin yanında profesyonel mutfaklarda soğuk mermer uygulamasındaki esnekliği ile şeflerin yardımcısı oluyor. Nestlé 1927 Kuvertür ailesinin uzun süre damakta kalan lezzetinin sırrını, uzun ve yavaş üretim süreci oluşturuyor.

    Nestlé 1927 Kuvertür ailesinde; kuvertür sütlü çikolata, kuvertür bitter çikolata ve kuvertür beyaz çikolata yer alıyor. 1927 Kuvertür sütlü çikolata, % 29 kakao % 30 süt kuru maddesi ile damakta kalıcı lezzet bırakıyor. 1927 Kuvertür bitter çikolata, % 56 kakao ile acı tat vermeden ideal bitter lezzetiyle buluşturuyor. 1927 Kuvertür Beyaz çikolata ise ideal şeker ve yağ oranı ile dengeli beyaz çikolata lezzetini sunuyor. Nestlé 1927 Kuvertür ailesi 2,5 kg’lık ağzı fermuarlı paketlerde satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.