DOLAR 32,5168
EURO 34,7885
ALTIN 2421,514
BIST 9681,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Profilo Dayanıklı Ev Aletleri ile Tavsiye Melekleri aynı çatı altında buluşacak

    Profilo Dayanıklı Ev Aletleri ile Tavsiye Melekleri aynı çatı altında buluşacak
    12.05.2017
    A+
    A-

    Türkiye’de pazarlama iletişimine farklı bir soluk getiren markalar, ürünler ve tüketicileri bir platformda buluşturarak organik bir tavsiye kanalı oluşturan Tavsiye Evi’nde artık yemekler Profilo Mutfağı’nda pişecek. Tavsiye Evi’ne gelenler Profilo ürünlerini yakından tanıma fırsatı bulacak.

    Annelere yönelik farklı iletişim çalışmalarıyla her yıl tüketicilerini biraz daha şaşırtan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, kadınların buluşma noktalarından biri olan Tavsiye Evi’nde Tavsiye Melekleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

    9 Mayıs Çarşamba günü açılış kutlaması gerçekleşen Tavsiye Evi Profilo Mutfağı ile artık Tavsiye Melekleri ve Tavsiye Evi ziyaretçileri Profilo ürünlerini daha yakından tanıma, Profilo ürünlerini deneyimleme ve hazırlanan yemekleri tatma fırsatı elde edecekler.

    Yıl içinde farklı etkinliklerin de gerçekleşeceği işbirliği ile Profilo Dayanıklı Ev Aletleri son kullanıcıya yönelik iletişim çalışmalarını farklı bir boyuta taşımış oldu.

    Basından ve blog dünyasından çok sayıda konuğun davetli olduğu açılış kutlaması Profilo Dayanıklı Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Burcu Seçkin ve Tavsiye Evi CEO’su Renan Tavukçuoğnu’nun ev sahipliğinde, beslenme uzmanı Yekbu Köseoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

    Profilo ürünleri ile hazırlanan lezzetli menüler eşliğinde yaza sağlıklı ve fit girmenin püf noktalarını anlatan Yekbu Köseoğlu, Profilo Küçük Ev Aletleriyle pişirilmiş lezzetlerle hazırlanan tarifleri de davetlilerle paylaştı.

    2017 yılında Tavsiye Evi ile gerçekleştirilecek etkinliklerle ilgili çok heyecanlı olduklarını belirten Profilo Dayanıklı Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Burcu Seçkin; bu iş birliğinin, Profilo hedef kitlesine doğrudan dokunmak ve onların Profilo ürünlerini birebir deneyimlemelerini sağlamak için güzel bir fırsat olduğunu ifade etti. Seçkin sözlerine şöyle devam etti;
    “İş birliği kapsamında yıl boyunca farklı tüketim alışkanlıklarına sahip kadınlarla birbirinden farklı ve özel etkinliklerde bir araya geleceğiz ve Tavsiye Evi çatısı altında tüketicilerimize hem Profilo markasının yeniliklerini tanıtırken, diğer yandan onlarla farklı sosyal içerikleri kapsayan doğal ve samimi bir ilişki kuracağımıza da inanıyorum” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.