DOLAR 32,5451
EURO 34,8856
ALTIN 2433,056
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ProLine ile duvar tipi kabinetlere yeni bir boyut

    ProLine ile duvar tipi kabinetlere yeni bir boyut
    09.03.2018
    A+
    A-

    1989 yılından beri Türkiye’nin öncü kabinet üreticisi Estap, yeni nesil Proline duvar tipi kabinetleriyle sıradanlığa meydan okumaya devam ediyor. Tasarımı ve gelişmiş yapısal üstünlüklerinin yanı sıra sunduğu kullanım kolaylıklarıyla da farkını ortaya koyan ProLine, kısıtlı “U” alan ihtiyaçları için güçlü, kompakt ve profesyonel kablolama çözümleriyle kabinet kavramına yeni bir boyut kazandırıyor.

     

    Türkiye kabinet sektöründe Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) onaylandığı ilk firma olan Estap, son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği ProLine duvar tipi kabinet ile sektöre farklı bir bakış açısıyla baktığını bir kez daha kanıtlıyor.

    Proline… Güç, sağlamlık tek kabinette

    Ana profil yapısı estetik görünümlü ve mekanik direnci artıran “U” şeklinde olan Proline, her bir profilinin 90° lik açısı ile 5 bükümden oluşması sayesinde de güçlü bir yapı sunuyor.

    ProLine ile teknoloji size kollarını açıyor

    Taşıyıcı profillere ihtiyaç duymaksızın 80 kilograma varan taşıma kapasitesiyle rakiplerine fark atan ProLine serisi, 105º açılabilen ön kapısıyla kullanıcısına rahat bir kullanım alanı bırakıyor. “O” tipi kilit ile açılabilir, sökülebilir yapıdaki yan panelleriyle ProLine serisi, duvar tipi kabinet sistem odalarının yanı sıra küçük ofislerde de rahatlıkla kullanılıyor.

    İşlevsel kablo geçişleri

    Estap Proline, kablo giriş paneli, hareket ettirilebilir yapısı sayesinde kabloların kabinet içerisine zarar görmeden yerleştirilmesine ve sabitlenmesine olanak sağlıyor.

    Toza karşı koruma sağlamak amacıyla hareket ettirilebilir ve yer değiştirilebilir kablo giriş kapama panelleriyle Proline, kablo geçişlerinde rahatlık ve esneklik sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.