DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Propa Vista’da Anneler Günü’ne özel indirimler

    Propa Vista’da Anneler Günü’ne özel indirimler
    11.05.2017
    A+
    A-

    Propa Vista Kartal’da lansman öncesi faizsiz konut sahibi olma avantajı anneler gününde de özel sürprizlerle devam ediyor. Propa Vista Kartal satış ofisinde Anneler Günü’nde düzenlenecek etkinliklerde hem aileler örnek daireleri gezecek hem de konut alanlar sürpriz hediyeler ile karşılaşacak.

    Annelerimizin bizimle ilgili her zaman bir beklentileri vardır:
    Mesela çabucak büyümemizi beklerler. (Sonra da çok hızlı büyüdük diye üzülürler.)
    Üniversiteyi hayırlısıyla bir kazansak isterler. (Kazanıp evden gidince, tek başımıza nasıl olup da yaşamayı başaracağız diye üzülürler.)
    Üniversite biter; iş bulmaya sıra gelir. Annelerimiz, şöyle “sağlam bir işimiz” olsun diye dua ederler.
    İş bulunur…
    Annelerimiz, şöyle hayırlı damatlar ve gelinler beklerler.
    O da olur…
    Sırada “yuva” vardır: “Şöyle hayırlısıyla başımızı sokacak güzel bir evimiz olsun isterler…”

    O ev, Kartal’da yapımı süren Propa Vista’da…

    İstanbul’un değeri en çok artan semtlerinden Kartal’da yapımı süren Propa Vista’da, lansman öncesi faizsiz fiyat avantajlarıyla daire satışlarına devam ediliyor. Anneler Günü’nde konut sahibi olmak isteyenlere özel sürprizler hazırlayan Propa, tüm anneleri satış ofisine bekliyor.

    Anneleri satış ofisinde özel etkinlikler ve ikramlar ile karşılayacak Propa, konut sahibi olmak isteyenlere örnek daireyi dolaşma fırsatı da sunacak. Anneler Günü’ne özel indirimler uygulanacak projede tüm konut alıcılarına Zen’den pırlanta yüzük hediye edilecek.

    Metro’ya sadece 10 metre uzaklıkta

    Doğrudan E-5 bağlantılı olan Propa Vista, metroya 10 metre mesafede yer alıyor. Tüm evlerin güney cepheli ve adalar manzaralı olduğu projede, geniş sosyal imkanlar ve proje sakinlerinin tüm ihtiyaçlarına yönelik mağazalar bulunuyor.

    Projede 3 farklı tipte 1+1 seçeneği ve 3 farklı farklı tipte 2+1 seçeneği bulunuyor. 120 metrekare 2+1 evler 550 bin TL’den satışa sunuluyor.

    Metroya ve E-5 yoluna yakınlığı ile dikkat çeken proje birçok yeniliği bünyesinde barındırıyor. Site sakinlerinin gündelik tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri “Vista Çarşı”; proje önünde kentsel buluşma noktası niteliğinde tasarlanan “Vista Meydan”; kişiye özel kullanım alanları sunan “Vista Plus” bunlardan sadece birkaçı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.