DOLAR 32,5828
EURO 34,796
ALTIN 2510,035
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Propa Vista’dan ev alanlar Paris’e uçuyor

    Propa Vista’dan ev alanlar Paris’e uçuyor
    13.12.2017
    A+
    A-

    Kartal’da hayata geçirilen Propa Vista projesinden 8-15 Aralık 2017 tarihleri arasında ev satın alan 5 şanslı aile, Ocak ayında muhteşem bir Paris seyahati kazanıyor.

    Mevcut konutların yüzde 75’i satılan, Kartal’ın “en ayrıcalıklı” ve “yeni nesil” konut projesi Propa Vista, uygun ödeme koşullarının yanı sıra kampanyalarıyla da Vista’dan konut sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. 8-15 Aralık 2017 tarihleri arasında Propa Vista Kartal projesinden daire satın alan 5 aile, yapılacak çekilişle, Ocak ayında ETS tur ayrıcalığı ile Paris seyahati kazanacak.

    Propa’nın projelerinde artık görmeye alışık olduğumuz “Plus” konseptini yani “kullan-öde” sistemini Kartal’a taşıyan, E5 Karayolu’nun ve metro istasyonun hemen yanı başında yükselen Propa Vista, sunduğu ulaşım olanaklarıyla ve sürpriz hediyeleriyle konut sahibi olmak isteyenleri şaşırtmaya devam ediyor.  3 Aralık Pazar günü verdiği barbekü partisi ile hem Propa Vista sakinlerini hem de Vista’dan konut sahibi olmak isteyenleri mutlu eden Propa, Paris seyahati hediyesi ile sürprizlerini sürdürüyor.

    Propa Vista ile herkes sosyalleşecek

    Propa CEO’su Can Özçiçek, Propa Vista projesinde sosyalleşmeye önem verdiklerini ve projelerini bu doğrultuda hayata geçirdiklerini belirterek, “İstanbul’da ve Kartal’da çok güzel meydanlar var. Yurt dışına çıktığımızda da hepimizin gördüğü, gezdiği kent meydanları vardır. İnsanlar bu meydanlarda buluşur, sosyalleşir. Bu meydanların çevresinde kafeler ve mağazalar vardır. Özellikle baharda ve yazın cıvıl cıvıl olur. İşte biz de bu güzellikten esinlendik ve neden bizim projemizde de böyle bir meydan olmasın dedik. Süs havuzları eşliğinde, çevresinde anfi tiyatronun, oturma alanlarının ve yeşil alanların olduğu bir meydan tasarladık. Sosyalleşmenin önemine bu denli vurgu yaptığımız Vista projemiz kapsamında, insanların seyahat etmelerini sağlamanın en güzel hediye olacağını düşündük. Bu yüzden de 8-15 Aralık tarihleri arasında Propa Vista projesinden konut satın alan 5 aileye koşulsuz şartsız Paris seyahati kazandırıyoruz” açıklamasında bulundu.

    Propa Vista hakkında

    Proje alanı, 8 bin metrekare büyüklüğe sahip olan Propa Vista’da 247 konut bulunuyor. Üç farklı tip 1+1 ve iki farklı tip 2+1 seçeneği sunulan projede, tüm evler güney cepheli ve Adalar manzaralı olarak konumlanıyor. 3. kattan itibaren ise tüm konutlar, panoramik açıyla deniz ve Adalar manzarasına hakim. Kişiye özel ödeme planlarının sunulduğu projede, 1+1 evlerin fiyatları 380 bin TL, 2+1 evler ise 649 bin TL’den başlıyor. Geleneksel ev sıcaklığı anlayışıyla tasarlanan projede, müşterilerin tercih ve ihtiyaçlarına uygun çözümler sunuluyor. Bu doğrultuda, cephe tasarımında özellikle açılabilir pencereler ve balkonlar tasarlanmış durumda. Tüm detayları, bir evin rahatlığını, konforunu ve kullanışlı olmasını sağlamak için tasarlanan Propa Vista’da, iç mekanlarda “kapalı mutfak” seçeneği sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.