DOLAR 32,4929
EURO 34,7647
ALTIN 2488,804
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Prosegur Alarm’dan sabote edilemez güvenlik hizmeti

    Prosegur Alarm’dan sabote edilemez güvenlik hizmeti
    09.01.2019
    A+
    A-

     

    Teknolojinin gelişimiyle birlikte yaşanan hırsızlık vakaları boyut değiştiriyor. Jammer ve çeşitli sabotaj yöntemlerini kullanarak soygun gerçekleştiren hırsızların sayısı da teknolojik gelişmelere bağlı olarak artıyor. Alarm sektörünün lider markası Prosegur Alarm, ‘Standart Paket’ içerisinde yer alan jammer kırıcı Anti-Jammer ve sabotaj algılayıcı Anti-Sabotaj ürünleriyle tam koruma sağlıyor

     

    Metropol hayatının getirileriyle beraber, günlük hayatı kolaylaştıran, emniyeti artıran güvenlik ihtiyaçları da farklılık göstermeye başladı.  Günümüzde teknolojinin gelişimine bağlı olarak hanelerden ticari işletmelere kadar pek çok alanda kişiler ya da kurumlar akıllı ve kişiselleştirilmiş güvenlik çözümlerine ihtiyaç duyuyor. 5 kıtada 24 ülkede 2 milyonu aşkın insanın güvenliğini sağlayan Prosegur, olası tüm güvenlik açığı senaryolarını düşünerek sunduğu Anti-Sabotaj ve Anti-Jammer ürünleriyle tam kapsamlı güvenlik hizmeti sunuyor. Anti-Jammer ürünü, tehdidi algıladığı an Alarm Merkezi’ne sinyal iletirken, elektriğinizi ya da internet bağlantınızı kesme gibi çeşitli yöntemlerle alarm sisteminizi devre dışı bırakmaya çalışan hırsızlar için ise Anti-Sabotaj özelliği ile dur diyor.

     

    Sabote edilemez alarm güvenlik hizmeti

    Hırsızlık vakalarının sıkça yaşandığı metropolün en önemli güvenlik açıkları arasında teknolojinin  etkin kullanılması yer alıyor. Kişi ve kurumların artırılmış güvenlik hizmeti aldığını bilen hırsızlar sinyal kırıcı ve sabote edici pek çok teknolojik ürün kullanıyor. Bunların başında da sinyal kırıcı jammer yer alıyor. Güvenliğin 7/24 tam kapsamlı olması gerektiğini bilen Prosegur Alarm, geliştirdiği Anti-Jammer ve Anti-Sabotaj ürünleriyle hizmetin öncü markası olmaya devam ediyor. Jammer ve sabote edici tehdit algıladığında Prosegur Alarm Merkezi’ne sinyal gönderen ürünler, kolluk güçlerini de harekete geçiriyor. Çağın gerektirdiği güvenlik ihtiyacına öncü hizmetler sunan Prosegur Alarm’ın Pazarlama Müdürü Eser BaykuşGüvenliğin kapsayıcı olduğuna inancımız teknolojik gelişmeleri de yakından takip etmemizi sağlıyor. Güvenlik hizmetinin sadece alarmdan ibaret olmadığını biliyoruz ve ‘Standart Paket’ içerisinde sunduğumuz jammer algılama özelliği bulunan Anti-Jammer ve Anti-Sabotaj ürünlerimizle sinyal kırıcı ve sabotaj amaçlı tüm saldırıları kovuşturuyoruz” dedi.

    Anti-Jammer ve Anti-Sabotaj hizmetiyle tam güvenlik

    Prosegur Alarm Sistemi, çift iletişim yoluna sahip hizmet sunuyor. Anti-Jammer ile kontrol ünitesinin GPRS sinyali jammer tarafından engellense bile alarm sistemi, ikinci iletişim yolu olan network üzerinden sinyal göndermeye devam ediyor. Ayrıca kablosuz dedektörlerin panel ile iletişimi kesilmeye çalışıldığında alarm sistemi algılıyor ve Prosegur Alarm Merkezi’ne sinyal gönderiyor.

    Anti – Sabotaj hizmetiyle bilindik alarm sistemlerinin aksine, Prosegur Alarm Sistemi’nde sabotaja bağlı elektrik kesintisi durumunda modem de dahil hem IP hem de GPRS sinyal iletişiminin kopmasını engelleyen yardımcı aküler devreye giriyor ve sistem, Prosegur Alarm Merkezi ile bağlantısını koruyor. Böylece Prosegur, tam kapsamlı hizmet anlayışıyla 7/24 kesintisiz güvenlik sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.