DOLAR 32,5284
EURO 34,7584
ALTIN 2492,678
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Prosegur’da her arkadaş bir ay avantaj

    Prosegur’da her arkadaş bir ay avantaj
    22.01.2019
    A+
    A-

    Ev ve iş yerlerine alarm taktırmak, güvenlik ihtiyacı zorunlu değilse tercih edilmiyor. Güvenlik zaafiyeti öncesinde alınan kapsamlı alarm hizmetleri ise hem hane hem de iş yeri sahipleri için önem taşıyor. Taahhütsüz güvenlik ayrıcalığından sonra uyguladığı ‘Her arkadaş 1 ay avantaj’ kampanyasıyla Prosegur Alarm, mevcut abonenin referansıyla gelen her kullanıcıya ve referans gösteren aboneye bir ay ücretsiz hizmet sunuyor

     

    Alarm hizmetlerinde 5 kıtada 24 ülkede dünyanın lider kuruluşlarından biri olan Prosegur; Türkiye’de güvenlik sektöründe 1+1 avantajlı referans kampanyası dönemini başlatıyor. Prosegur Alarm, standart paket veya diğer hizmetlerinden yararlanacak kişi ve kurumlara bir referans abone getirmeleri karşılığında ücretsiz bir ay hizmet sağlıyor. Hem Prosegur Alarm’ı tercih eden kişi, hem de referansının yararlanacağı ücretsiz hizmet kampanyası güvenlik ihtiyacına avantajlı çözüm ortağı oluyor.

     

    Hem size, hem referansınıza ücretsiz güvenlik hizmeti

    Prosegur Alarm; rakiplerinden ayrışan, dünya standartlarının üzerinde pek çok güvenlik çözümünü bir arada sunmaya devam ediyor. Standart Paket, Gece Görüş Kameralı Hareket Dedektörü, Anti-Sabotaj, Anti-Jammer ve taahhütsüz anlaşma gibi hizmet ayrıcalıklarına referans kampanyasını da ekleyen Prosegur Alarm, tüm müşterilerine 7/24 eksiksiz ve tam koruma sağlıyor. Prosegur Alarm’ın “Her arkadaş 1 ay avantaj” kampanyası, Prosegur’a aboneliği olan mevcut müşterilerin yanı sıra abone olacak yeni müşterileri de kapsıyor. Referans veren Prosegur müşterisi ve referans verilen yeni Prosegur müşterisi 1’er ay ücretsiz abonelik hediyesi kazanıyor.

     

    31 Aralık 2019 tarihine kadar geçerli olan kampanyadan yararlanmak için kullanıcıların sadece referans bilgilerini paylaşarak, hem kendilerinin hem de referans gösterdiği kullanıcıların güvenliğini bir ay Prosegur Alarm’dan ücretsiz olarak karşılamaları mümkün. Eski ve yeni tüm müşterileri kapsayan kampanya, tercih edilecek tüm Prosegur hizmetlerinde geçerli oluyor. Kampanyadan yararlanacak kişilerin ücretsiz hizmeti, referans verilen tarihten sonraki ayda faturalarına yansıtılıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.