DOLAR 32,6
EURO 34,8011
ALTIN 2499,006
BIST 9456,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Prosegur’dan gece ve gündüz iş yerini koruyacak çözümler

    Prosegur’dan gece ve gündüz iş yerini koruyacak çözümler
    19.02.2019
    A+
    A-
    İş yerleri ve işletmeler hanelerden daha fazla hırsızlık tehdidine maruz kalabiliyor. Alarm güvenlik hizmetlerinde lider marka Prosegur, iş yeri sahiplerine olası tehditlere karşı kişiselleştirilmiş güvenlik hizmeti almalarını öneriyor. İş yeri alarm güvenliğinde gece görüş kameralı hareket dedektörü ve masa altı panik butonu ürünleriyle Prosegur, iş yeri ve işletmeleri gece ve gündüz her an koruyor
    Paha yönünden daha fazla ürüne sahip iş yerleri günümüzde hırsızlık vakalarına sıkça maruz kalıyor. İş yeri sahipleri için hırsızlık gibi can ve mal kaybına sebep olabilecek durumlarda çalışanların güvenliği de hem hukuksal hem hayati açıdan öncelik taşıyor. İş yerlerinde ve işletmelerde sıkça yaşanan hırsızlık vakaları için kapsamlı alarm güvenlik hizmeti almak da şart oluyor. Kullanıcı profillerinin ihtiyaçlarına bağlı olarak kişiselleştirilmiş güvenlik hizmeti sunan Prosegur, gece görüş kameralı hareket dedektörü ve masa altı panik butonu gibi ürünlerle iş yeri sahiplerinin 7/24 güvende olmalarını sağlıyor.
    Gece görüş kameralı dedektörle uzaktan kontrol imkanı
    İş yeri güvenliği en az hane güvenliği kadar büyük önem taşıyor. İş yeri sahipleri de olası tehditler karşısında hem kendilerinin hem de çalışanlarının can güvenliğini korumakla yükümlü hale geliyor. Hırsızlık gibi iş yerlerinde sıkça yaşanan tatsız vakaların önlenmesinde caydırıcı etkileri bulunan alarm sistemleri de görüntü kaydı olmaksızın tek başına yeterli olmayabiliyor. Prosegur, Gece Görüş Kameralı Hareket Dedektörü ile ekstra bir ücret ödemeden kapsamlı ve eksiksiz bir güvenlik hizmeti sunuyor. Hareketi algıladığı anda görüntü kaydını devreye alan dedektör, kablosuz özelliğinin yanı sıra elektrik ve internet kesintilerinden etkilenmeyerek, sahip olduğu UPS sistemi ile 72 saat boyunca hizmet vermeye devam ediyor. İş yeri sahipleri, herhangi bir tehdidin görüntüsünü Gece Görüş Kameralı Hareket Dedektörü sayesinde Smart App üzerinden diledikleri zaman diledikleri yerden görüntüleyebiliyor. Gece Görüş Kameralı Hareket Dedektörü sayesinde tehdit anının görüntüsüne Prosegur Smart App üzerinden saniyeler içerisinde ulaşılabiliyor.
    Masa altı panik butonu ile iş yerinde tam koruma 
    İş yerlerinde özellikle az kişi ile çalışılan işletmelerde yalnız kalındığında silahlı soygun gibi vakalar can güvenliğini de tehdit edici unsur arasında yer alıyor.  Günümüzde iş yerlerinde yaşanan hırsızlık senaryoları da kişiselleştirilmiş ve artırılmış güvenlik hizmeti gereksinimini doğuruyor. İş yeri sahiplerinin güvenlik ihtiyaçlarına kapsamlı çözümler sağlayan lider alarm markası Prosegur, masa altına monte edilebilen ‘Panik Butonu’ hizmetiyle iş yerinde yalnız kalınan her an, kişilerin güvende hissetmelerini amaçlıyor. Masa altında sessiz modda çalışan Prosegur Panik Butonu; maruz kalınan hırsızlık, alan ihlali, tehdit gibi durumlarda kolluk kuvvetlerini yönlendirerek kişilerin güvenliğini sağlıyor. Kullanıcı panik anında butona basarak alarm izleme merkezlerindeki görevlilere sessiz sinyal gönderiyor. Prosegur tarafından, kişinin tehdit altında olduğu tespit edilerek, iş yerinin koordinat ve adresine ilgili birimin yönlendirilmesi sağlanıyor. Böylece herhangi bir acil durumda, hatırlanamayan tüm numaralara Prosegur Panik Butonu ile erişilebiliyor.
    İş yeri ve çalışanların güvenliği için alarm hizmetinin kritik bir unsur olduğunu belirten Prosegur Türkiye Pazarlama Müdürü Eser Baykuş “İş yeri sahibi müşterilerimizin profillerini incelediğimizde; en önemli ihtiyacın gece görüş kameralı hareket sistemi ve masalarının altında her an ulaşabilecekleri sessiz panik butonu olduğunu görüyoruz. Özellikle olası vakaların deşifresi için gece görüş kameralı hareket dedektörü oldukça etkili sonuç veriyor. Üstelik asılsız alarmların da önüne geçiyor. Olası kişisel tehditlerin de yaşanabileceğini göz önünde bulundurduğumuzda, masa altına entegre edilebilen Panik Butonu ile de güvenliği artırıyoruz. Böylece, Prosegur Gece Görüş Kameralı Hareket Dedektörü ve Masa Altı Panik Butonu ile hem çalışanların hem de iş yerlerinin güvenliğinde tam koruma sağlıyoruz” dedi.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.