DOLAR 32,5382
EURO 34,9153
ALTIN 2437,297
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Prosegur’dan referanslı güvenlik ile huzurlu evler

    Prosegur’dan referanslı güvenlik ile huzurlu evler
    21.06.2019
    A+
    A-

    Yazın gelmesiyle boş kalan evler ve artan hırsızlık olaylarına karşı güvenlik ihtiyacı gittikçe artıyor.  Alarm sektöründe dünyanın lider markalarından Prosegur, ‘Her arkadaş 1 ay avantaj’ kampanyasıyla sizin kadar sevdiklerinizin de güvenliğini düşünüyor

    Prosegur’un her zaman güvende olmak isteyenler için başlattığı 1+1 avantajlı referans kampanyası devam ediyor. Hem sizin hem sevdiklerinizin güvende olmasını isteyen Prosegur, kampanyadan yararlanmak isteyen, mevcut abonelerin referansıyla gelen her kullanıcıya ve referans gösteren aboneye bir ay ücretsiz hizmet sunuyor.

    Hem size, hem referansınıza ücretsiz güvenlik hizmeti

    Son teknoloji ürünleri ile fark yaratan güvenlik uzmanı Prosegur, dünya standartlarının üzerinde pek çok güvenlik çözümünü bir arada sunmaya devam ediyor. Eksiksiz güvenlik anlayışıyla hayatınızı kolaylaştıran Prosegur Alarm, Standart Paket, Gece Görüş Kameralı Hareket Dedektörü, Anti-Sabotaj, Anti-Jammer ve taahhütsüz anlaşma gibi hizmet ayrıcalıklarına referans kampanyasını da ekleyerek tüm müşterilerine 7/24 eksiksiz ve tam koruma sağlıyor. Prosegur Alarm’ın “Her arkadaş 1 ay avantaj” kampanyası, Prosegur’a aboneliği olan mevcut müşterilerin yanı sıra abone olacak yeni müşterileri de kapsıyor. Hem referans veren Prosegur müşterisi hem de referans verilen yeni Prosegur müşterisi 1’er ay ücretsiz abonelik kazanıyor.

    31 Aralık 2019 tarihine kadar geçerli olan kampanyadan yararlanmak için kullanıcıların sadece referans bilgilerini paylaşarak, hem kendilerinin hem de referans gösterdiği kullanıcıların güvenliğini bir ay Prosegur Alarm’dan ücretsiz olarak karşılamaları mümkün. Eski ve yeni tüm müşterileri kapsayan kampanya, tercih edilecek tüm Prosegur hizmetlerinde geçerli oluyor. Kampanyadan yararlanacak kişilerin ücretsiz hizmeti, referans verilen tarihten sonraki ayda faturalarına yansıtılıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.