DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Prüftechnik Akademi 2018 yılı eğitimleri başarıyla devam ediyor

    Prüftechnik Akademi 2018 yılı eğitimleri başarıyla devam ediyor
    23.05.2018
    A+
    A-

    Ağır Sanayi kuruluşları başta olmak üzere şirketlere ve yeni yatırımlara hizmet veren Prüftechnik Proaktif Bakım Teknolojileri Grubu, Prüftechnik Akademi ile konusunda teknik uzman yetiştirmek ve müşterilerinin eğitimli teknik uzman sorununa destek olmak için sürekli paket eğitim programları düzenliyor.  ISO 18436 standartlarına uygun vasıflandırma eğitimleri sonrasında kursiyerler tüm dünyada geçerli olan yetkinlik sertifikalarını alabiliyorlar. Prüftechnik Akademi 2018 yılı programı; titreşim, balans alma ve denge, hizalama, termografi, ve “Güvenilirlik Mühendisliği” eğitimlerinden oluşuyor.

    Dünyanın gelişmiş ülkelerinde bu tip çok özel hassas teknik eğitimlerin öneminin anlatılmasının amacı; insanın yaşadığı her yerde can sağlığını, işçi güvenliğini, iş kazalarını en baştan önleyici proaktif bakım veya montaj gerektiğini işletmelere, karar vericilere anlatmak , kabul ettirmektir. Tabiî ki konuyla ilgili uzman personelin de yetiştirilmesidir.

    Konusunda dünya lideri olan Prüftechnik’in Ülke Müdürü Ozan Çakıtlı Prüftechnik Akademi hakkında şu bilgileri verdi: “Titreşim analizi konusunda eğitim ve sertifikasyon sektörüne liderlik eden Mobius Enstitüsü’nün ve de Termografi alanında en deneyimli ITC’nin Türkiye yetkili eğitim partneri olan Akademimiz sadece eğitimin gerçekleştiği zaman aralığında değil; kurs materyalleri, eğitim setleri, online platformlar, telefon ve e-mail ile de her zaman kursiyerlerimizin yanındadır. Endüstrideki dinamizmden ve değişimden ilham alarak, her sene yenilenen ve geliştirilen eğitimlerle yeni başlayanlardan uzmanlara kadar her seviyeye uygun olarak tasarlanmış özel müfredatlar uyguluyoruz. Hassas bakım teknikleri ve bakım felsefelerini kullanarak, tesislerde maksimum güvenilirlik ve verimli üretim elde edilmesine odaklanıyoruz. Akademimizin bünyesinde konusunda uzman yerli ve yabancı çok değerli eğitmenlerimiz yer alıyor”

    Prüftechnik Akademi 2013 yılında hizmete başladı. 2014 yılında titreşim analizi konusunda eğitim ve sertifikasyon sektörüne liderlik eden Mobius Enstitüsü’nün, 2017 yılından itibaren ise Termografi konusunda eğitim ve sertifikasyon sektörüne liderlik eden ITC’nin Türkiye yetkili eğitim partneri oldu. ISO/IEC 17024‘ göre akredite ve ISO 18436-1, ISO 18436-2, ISO 18436-3 ve ISO 18436-7 standartlarında vibrasyon analisti ve Termograf vasıflandırma ve sertifikalandırmasını 3D animasyonlar, flash ve yazılım simülasyonları kullanarak, alışılagelmiş, teorik açıdan anlaşılması zor ve sıkıcı yöntemleri bir kenara koyarak, kursiyerlere pratik yöntemlerle eğitim verip sahaya hazır halde çıkmasını sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.