DOLAR 32,3155
EURO 35,1095
ALTIN 2292,713
BIST 9056,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Prüftechnik Akademi 2019 yılı eğitim programı başvuruları başladı

    Prüftechnik Akademi 2019 yılı eğitim programı başvuruları başladı
    25.12.2018
    A+
    A-

    Teknik uzman yetiştirmek ve eğitimli teknik uzman sorununun çözümüne destek olmak amacıyla eğitim programları düzenleyen Prüftechnik Akademi 2019 programını yayınladı.  Toplumda ve tesislerde güvenli yaşamın ve verimli üretimin anahtarı yeni nesil teknik eğitimlerin adresi Prüftechnik Akademi’nin yeni programı “Titreşim, Termografi, Hizalama, Kestirimci Bakım, Güvenilirlik Odaklı Bakım Stratejiler ve Cihaz Tekrar Eğitimleri”ni kapsıyor.

     

    Prüftechnik Akademi 2019 yılı programı başvuruları başladı

    Şubat 2019’da başlayacak eğitim programının detayı  www. pruftechnikakademi. com adresinden incelenip, başvuru yapılabilecek. Eğitimler üç ana grupta toplanıyor. İlk grupta dünyaca geçerli olan IEC 17024 göre akredite personel belgelendirme eğitimleri yer alıyor. Bu eğitimler Endüstride Titreşim Analisti ve Termograf olarak görev alacak makine bakım personelinin yetkinliğini ölçüp belgelendirme amacı ile yapılan eğitimler. Bu eğitimler Mobius Enstitüsü ve ITC eğitim merkezi partnerliğinde gerçekleştiriliyor. İkinci grup ise Prüftechnik, Mobius ve yine ITC tarafından oluşturulmuş ve detaylandırılmış eğitimlerden oluşuyor. Güvenilirlik Odaklı Bakım, Uygulamalı Titreşim Analistliği, Kestirimci Bakım Teknolojileri gibi eğitimler bunlardan bazıları. Üçüncü grupta ise daha çok sahada kullanılan cihazların kullanımına yönelik eğitimler yer alıyor.  Prüftechnik Türkiye kurulduğu ilk yıldan itibaren yıl içerisinde ekipman satın alan her müşterisine yılda 4 sefer ücretsiz cihaz tekrar eğitimi sunuyor. Böylece cihazları kullanacak personelin cihazı tüm özellikleriyle randımanlı kullanmasını hedefliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.