DOLAR 32,3149
EURO 35,1092
ALTIN 2294,008
BIST 9049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Prysmian Group Leonardo Da Vinci Müzesi’ne kablolarıyla hayat veriyor

    Prysmian Group Leonardo Da Vinci Müzesi’ne kablolarıyla hayat veriyor

    Dünya çapında enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group, İtalya’nın Milano kentinde yer alan Leonardo da Vinci Ulusal Bilim ve Teknoloji Müzesi’ne kablolarıyla hayat veriyor. Toplum odaklı sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekleyen Prysmian Group, bilim ve sanat dünyasının bugün de en büyük ilham kaynaklarından biri olan Leonardo da Vinci’nin ölümünün 500’üncü yılı nedeniyle, müzede bulunan 1.300 metrekarelik sergi alanının renovasyonu için 20 bin metrelik kablo bağışladı.

     

    Dünya kablo devi Prysmian Group, topluma uzun vadeli fayda sağlayan destek programının bir parçası olarak, İtalya’nın Milano kentinde yer alan Leonardo da Vinci Ulusal Bilim ve Teknoloji Müzesi’ne 20 bin metre enerji ve fiber optik kablo ile destek verdi. Müzenin yeni galerilerinin renovasyon çalışmaları sırasında kablolama için Prysmian’ın geliştirdiği yangına karşı dayanıklı Afumex alçak gerilim kabloları, PVC kablolar ve bakır ve yeni nesil fiber optik kablolar kullanıldı. Yeni galeriler, Leonardo da Vinci’nin ölümünün 500. yıldönümünü kutlamak için hazırlanan programın bir parçası olarak 9 Aralık 2019’da açıldı. Da Vinci’nin ölümünün 500’üncü yılına adanan “Milano ve Leonardo 500” adlı anma programı, Mayıs ayından bu yana devam ediyor. 1953 yılında açılan Leonardo da Vinci Ulusal Bilim ve Teknoloji Müzesi, dünyanın en önemli bilim ve teknoloji müzelerinden biri olarak kabul ediliyor.

     

    “Prysmian Group 2018’de 200 bin Euro bağış yaptı”

    Dünyaya bir toplumun ilerleyişinde yeniliğin önemini gösteren Leonardo da Vinci’den ilham alan Prysmian Group, ekonomik refah yaratmanın ve insanların yaşamlarını iyileştirmenin bir yolu olarak teknolojik yeniliğe gösterdiği adanmışlıkla dünya kablo sektörüne de öncülük ediyor. Faaliyet gösterdiği toplulukların sosyo-ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla sosyal sorumluluk projeleri hayata geçiren Prysmian Group, tüm faaliyetlerini bu doğrultuda yürütüyor. Prysmian Group bu kapsamda 2018 yılında, yerel topluluklara ayni olarak 200 bin Euro bağışta bulundu. Prysmian Group son olarak Milano’daki Grande Ospedale Metropolitano Niguarda Hastanesi’nde, hastalar için bir film terapi odası hayata geçiren MediCinema Italy’e de katkıda bulundu ve film terapi odasının kablo tedarikini üstlendi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.