DOLAR 32,3294
EURO 35,0702
ALTIN 2297,458
BIST 8984,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Prysmian Kablo Türkiye’nin en önemli projesinde yerini aldı

    Prysmian Kablo Türkiye’nin en önemli projesinde yerini aldı

    Türkiye’nin en önemli projelerinden olan İstanbul Havalimanı’na, Prysmian Kablo’nun değeri yaklaşık 100 milyon TL tutarındaki son teknolojiye sahip kabloları hayat veriyor. 29 Ekim’de açılışı gerçekleştirilen “İstanbul Havalimanı”, dünya kamuoyunda ses getiren projeler arasında öne çıkıyor.

     

    Dünya çapında enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group‘un Türkiye operasyonu Prysmian Kablo, “İstanbul Havalimanı” projesine enerji ve zayıf akım kablolarıyla hayat veriyor. Prysmian Kablo’nun ve yetkili satıcılarının tedarik ettiği, toplam tutarı yaklaşık 100 milyon TL’yi bulan ve son teknolojiye sahip Prysmian enerji kabloları, halojenden arındırılmış, düşük duman yoğunluklu ve yangına dayanıklı olma özellikleri ile öne çıkıyor.

    Güvenlik için, Prysmian Kablo

    Türkiye’nin geleceği için büyük öneme sahip ve alanının en prestijli projesi olan “İstanbul Havalimanı” için tercih edilen Prysmian Kablo, Türk Kablo Sektörüne de öncülük etmeye devam ediyor. 29 Ekim’de açılışı gerçekleştirilen “İstanbul Havalimanı”, yıllık 90 milyonun üzerinde yolcu kapasitesiyle dünyanın en büyük havalimanları arasında yer alıyor ve 300’den fazla noktaya uçuş yapılması planlanıyor.

     

    Prysmian Kablo, Avrupa’nın ve dünyanın en önemli havacılık merkezlerinden biri olarak anılan “İstanbul Havalimanı”na verdiği hizmet ile “Türkiye’yi yarınlara bağlıyoruz” sloganını destekliyor. “İstanbul Havalimanı” projesi gibi önemli projelerde yer alarak Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmayı sürdüreceklerini vurgulayan Prysmian Kablo CEO’su Erkan Aydoğdu, “Türkiye’de her gün büyüyen inşaat sektöründe teknikler gelişirken, biz de yeni trendlere uyum sağlayarak ürün yelpazemizi geliştirmeyi sürdürüyoruz. Prysmian Kablo olarak özel üretim gerektiren kablolar alanındaki başarılarımızı birçok projede kanıtlamış olmaktan da gurur duyuyoruz. Türkiye’nin geniş vizyonunu ortaya koyan “İstanbul Havalimanı” projesinde yer alarak farkımızı ortaya koyduğumuzu düşünüyoruz.” dedi. İstanbul Havalimanı’nda kullandıkları, son teknoloji ile donatılan Prysmian kabloların toplam tutarının yaklaşık 100 milyon TL olduğunu belirten Aydoğdu, havalimanı için kullanılan kablo miktarının ise yaklaşık 4.200.000 m. olduğunu söyledi.

    29 Ekim 2018’de tüm dünyaya armağan edilen, tasarımı ve geliştirdiği projeleri ile henüz açılmadan ödülleri toplamaya başlayan “İstanbul Havalimanı”, “dünyanın sıfırdan inşa edilen en büyük havalimanı” olarak Türkiye’nin adını havacılık tarihine altın harflerle yazdırıyor. Sadece seyahat değil ticarette de aksın Asya-Pasifik bölgesine kayması “İstanbul Havalimanı”nı kargoda da güçlü kılacak. “İstanbul Havalimanı”nın ilk açıldığında 4 milyon ton olan kargo kapasitesi, tüm fazları tamamlandığında ise 5,5 milyon tona ulaşacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.