DOLAR 32,5887
EURO 34,8753
ALTIN 2499,265
BIST 9658,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Psikolojik Sermaye” People Make The Brand 2019’da konuşulacak

    29.07.2019
    A+
    A-

    Markayı inşa edenin insan olduğu fikriyle, işi insan olan her sektörden profesyonele, akademisyene, araştırmacıya, girişimciye ilham vermeye devam eden People Make The Brand Konferansı’nın bu yılki teması “Psikolojik Sermaye.”

    Önümüzdeki yıllarda iş dünyasının önemli konularının başında yer alacak ve şirketlerin sürdürülebilirliklerini etkileyecek olan “psikolojik sermaye” konusu, alanında uzman isimler tarafından People Make the Brand 2019’da farklı açılardan ele alınacak.

    İşe ve insana dair yepyeni trendlerin yanı sıra Universum – Türkiye’nin En Çekici İşverenleri araştırmalarının sonuçları da dünya karşılaştırmaları ile paylaşılacak.

    Yılın En Çekici İşverenleri Açıklanacak

    Türkiye’nin önde gelen 50 üniversitesinden 64.967 öğrenci ve 18.338 genç profesyonelle toplamda 60’dan fazla ülke içinde en yüksek katılımla gerçekleşen Universum Türkiye’nin En Çekici İşverenleri 2019 Araştırması, gençlerin istihdama bakışı, sektörlerle, şirketlerle ilgili algıları ve iş yaşamına dair beklentileriyle ilgili önemli ipuçları sunuyor.

    Her yıl işveren markalarının yol haritasını çizmesinde etkili bir rol oynayan ve 7.si tamamlanan Universum En Çekici İşverenler Araştırması’nın sonuçları, bu yıl da People Make The Brand Konferansı’nda ülke karşılaştırmalı olarak ele alınacak.

    Garanti Bankası’nın ana sponsorluğu ve Universum’un katkısıyla Dinamo Danışmanlıktarafından düzenlenen People Make The Brand, 29 Kasım 2019’da Fairmont Quasar İstanbul’da iş dünyasının yöneticilerini 7. kez ağırlayacak.

    People Make The Brand Campus

    Geçen yıl ilki yapılan ve yoğun ilgi gören People Make The Brand Campus, bu yıl da konferans kapsamında öğrencilerin katılımına açık olacak. People Make the Brand – Campus’ta 200 üniversite öğrencisini bir araya getirecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.