DOLAR 32,4276
EURO 34,4515
ALTIN 2487,09
BIST 9679,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    PUBG LITE resmi olarak Türkiye’ye iniş yaptı

    PUBG LITE resmi olarak Türkiye’ye iniş yaptı
    24.05.2019
    A+
    A-

    Her modern bilgisayarda ücretsiz oynanabilen PUBG LITE, 9 Mayıs’ta başladığı ön kayıt sürecini bugün tamamlayarak ve oyun severlere açıldı.

    Kısa sürede 300 bin kişiden fazla ön kayıt alan PUBG LITE artık Türkiye’de.

     9 Mayıs’ta PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS’un ücretsiz sürümü PUBG LITE’ın Türkiye ön kayıt sürecini başlatan PUBG Corp, 21-22 Mayıs tarihlerinde ön indirmeye açılmıştı. Ve bugünden (23 Mayıs) itibaren, PUBG LITE resmi olarak Türkiye’ye iniş yaptı.

    22 Mayıs’a kadar ön kayıt yaptırarak, oyun içi yeni sürpriz eşyalar kazanan oyunseverler, e-postalarına gelen ürün kuponlarını bugünden (23 Mayıs’tan) itibaren oyuna giriş yaparak kullanabilecekler.

    Her modern PC ve dizüstü bilgisayar için #herkesePUBGLITE
    Türkiye’de milyonlarca oyuncuya sahip olan Battle Royale türündeki oyunda, bir adaya paraşütle inen 100 oyuncu, buldukları eşya, silah ve mühimmatı kullanarak hayatta kalmaya çalışıyor. Son hayatta kalanın kazandığı PUBG LITEher modern PC ve dizüstünde ücretsiz olarak oynanabilecek. Bugünden itibaren https://lite. pubg. com/tr/download/ adresinden oyunu indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

    Haritalar

    PUBG LITE’ta seçebileceğiniz 3 farklı harita ve bir de Antrenman Modu mevcuttur. PUBG LITE’ta yer alan haritalar; Erangel, Miramar ve Sanhok. Her bir haritanın farklı özelliklere sahip olması, oyuncuların farklı bir oyun stili ve taktikle oynamasını gerektirir. Hangi haritanın oyun tarzınıza en uygun olduğunu bulmak için, farklı haritaları keşfedebilirsiniz. Antrenman Modu, oyundaki çeşitli öğelere alışmanıza olanak sağlar.

    Perspektifler

    Oyun stilinize ve tercihinize göre, oyunda 2 farklı perspektif seçebilirsiniz: Üçüncü Şahıs Perspektifi ve Birinci Şahıs Perspektifi.

    Modlar

    Tek başınıza ya da bir takımın parçası olarak oynayabilirsiniz. Squad oynamak istiyorsanız, takım arkadaşlarınızdan zorlu anlarda yardım talep edebilirsiniz ve daha taktiksel bir şekilde rakip ile karşı karşıya gelirsiniz.

    Ayrıca “solo-squad” modunda da oynamaya karar verebilirsiniz,

    • Solo – Tek başınıza oynayın, 99 solo oynayan rakibe karşı.
    • Squad – 4 kişiden oluşan bir grupla oynayın, 3 arkadaş ile ya da rastgele oyuncular ile 24 diğer Squad rakibe karşı.
    • Solo-squad – Tek başınıza oynayın, diğer solo ya da squad oyunculara karşı.

    Her modern PC ve dizüstü bilgisayarda oynanabilen oyun, sistem gereksinimleri sebebiyle #herkesePUBGLITE sloganıyla yola çıkarken, oyun için minimum ve tavsiye edilen gereksinimler ise aşağıdaki listede yer alıyor.

    Min. Sistem GereksinimiTavsiye Edilen Sistem Gereksinimi
    İşletim SistemiWindows 7/8/10 64 bitWindows 7/8/10 64 bit
    İşlemciIntel Core i3 2,4 GHzIntel Core i5 2,8 GHz
    Bellek4 GB8 GB
    Grafik işlemciIntel HD Graphics 4000NVIDIA GeForce GTX 6600
    veya
    AMD Radeon HD 7870
    Depolama alanı4 GB
    DirectX sürümüDirectX 11

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.