DOLAR 32,5797
EURO 34,677
ALTIN 2525,596
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pubg Mobile’a Google’dan üç ödül birden

    Pubg Mobile’a Google’dan üç ödül birden
    21.12.2018
    A+
    A-

    Tencent Games ve PUBG Corporation tarafından geliştirilen PUBG MOBILE, üç Google Play Ödülü alarak bu yılın hit battle royale mobil oyunu olmayı başardı. PUBG MOBILE, “En iyi oyun”, “Oyun severlerin favori oyunu” ve “En rekabetçi oyun” ödüllerini aldı. Kazananların tam listesini buradan görebilirsiniz.

     

    PUBG MOBILE ücretsiz olarak App Store ve Google Play mobil uygulama mağazalarından indirilebilir.

    Daha fazla bilgi için PUBG MOBILE sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz: Instagram,Facebook, Twitter ve YouTube.

    ###

    PUBG Corporation (PUBG Corp.) Hakkında

    Bluehole Inc. iştiraki olan PUBG Corp., kurulduğu 2009 yılında Bluehole Ginno Games adını 2017 yılında PUBG Corp. olarak değiştirdi. PUBG Corp., 2017 yılında çıkan ve birçok platformda rekor kıran Battle Royale oyunu PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS’ın (PUBG) yayıncısı ve geliştiricisidir. PUBG, piyasaya çıkışından bu yana dünya çapında büyük övgü toplarken, 7 adet Guinness Dünya Rekoru ve sayısız oyun ödülü elde etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.