DOLAR 32,5043
EURO 34,7518
ALTIN 2489,252
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Puma ‘Ignite İstanbul’ ile şehri yine ateşledi

    02.10.2017
    A+
    A-

    Dünyanın en hızlı spor markası PUMA’nın bu sene dördüncüsünü gerçekleştirdiği “IGNITE İstanbul” yarışı 1 Ekim 2017 Pazar günü Caddebostan’da yüzlerce kişinin katılımı ile gerçekleşti.

    Trafiğe kapatılan ve 10 kilometrelik bir parkurda gerçekleştirilen koşunun ilki Nisan 2015’te İstanbul’da, 650 sporcunun, ikincisi ise 11 Ekim 2015’te yaklaşık 1.000 sporcunun ve 2 Ekim 2016’da 1.500’e yakın sporcunun katılımı ile koşuldu. PUMA’nın İstanbul’daki tek koşu grubu Rundamental ve Ankara Koşuyor, IGNITE Istanbul’a destek vererek katılımcıların koşuya hazırlanmalarına yardımcı oldu.

    Antrenör eşliğinde toplu ısınma egzersizleriyle başlayan etkinlik 10 kilometrelik yarışın koşulması sonucunda ödül töreni ile devam etti. Sonrasında müzik eşliğinde farklı aktivitelerin yer aldığı alanda katılımcılar unutulmaz bir deneyim yaşadı.

    PUMA IGNITE İSTANBUL yarışında erkekler klasmanında birinciliği 31:10’luk derecesiyle Mestan Turan kazanırken, ikinciliği Doğa Nalbantoğlu, üçüncülüğü ise Güneş Nalbantoğlu elde etti. Kadınlar da ise genel klasmanında birinciliği 36:52’lik derecesiyle Yasemin Can kazanırken, ikinciliği Suzan Tunca, üçüncülüğü ise Benhür

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.