DOLAR 32,5254
EURO 34,9015
ALTIN 2439,594
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Puma yeni Velvet Rope koleksiyonunu Didem Soydan ile tanıttı

    03.10.2017
    A+
    A-

    Kadınlara Özel Yeni Koleksiyon Süper Model Didem Soydan ile Tanıtılıyor.

    Global Spor Markası PUMA, İlkbahar sezonunda Suede Heart kampanyasıyla yakaladığı başarıyı, yeni sezonda süper model Didem Soydan ile tanıttığı Velvet Rope koleksiyonuyla devam ettiriyor. Yeni koleksiyon, özel davetlerde içeri girmek için sıra bekleyen kalabalığı partiden ayıran kadife şeritten ilham alıyor ve şu soruyu soruyor: Beklemeyi mi tercih ediyorsun yoksa etrafa yaydığın özgüvenle kalabalıktan ayrılıp yaşadığın ana sahip çıkmayı mı?

    Süper model Didem Soydan, kampanya için çekilen özel fotoğraflarda bu mesajı ‘BU SENSİN’ duruşuyla mükemmel bir biçimde yansıtıyor. Bu sezonun koleksiyonunu oluşturan tasarımlar, kadınlara tüm kuralları cesurca yıkarak ve içgüdülerini takip ederek kendilerine dair en güçlü yanlarını keşfetmeleri için ilham veriyor.

    Velvet Rope koleksiyonu, her türlü ortamda özgüven aşılayan bir tasarım anlayışını, performans özellikleri taşıyan malzemelerle bir araya getiren günlük giyim ve antrenman ürünleri içeriyor. Koleksiyon, içinde yaşadığı dünyadan ilham alıyor. Kullanılan renk paleti, sonbahar tonlarıyla metalik dokuları bir araya getiriyor: zeytin rengi ve bakır veya deniz mavisi ve gümüş gibi. Tasarımların tamamı etkilemek, vücudun doğal güzelliğini ortaya çıkarmak ve desteklemek hedefiyle çizilmiş. Güçlü likradan yumuşak kadifeye, kullanılan materyallerin tümü günün her anında en iyi performansı sağlıyor.

    Yeni koleksiyon, geçtiğimiz yılın sonbahar aylarında başlayan ve büyük ses getirmeye devam eden ‘BU SENSİN’ kampanyasının devamı niteliğini taşıyor. Farklı alanlardan güçlü kadınları bir araya getirmeyi hedefleyen kampanya, bu kadınların cesaret ve özgüven hikayelerini anlatarak ilham vermeyi hedefliyor. ‘BU SENSİN’ sloganı, kadınların kendi başarılarını kanıtlayarak başkalarının sahip olduğu önyargıları yıkmaları yönünde mesaj veriyor.

    Sonbahar-Kış 2017 Velvet Rope koleksiyonu PUMA mağazaları ve seçkin satış noktalarında satışa sunuluyor.

    Daha fazla ürün hikayesi için @PUMA Facebook, Twitter, Instagram ve Snapchat hesaplarını takip edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.