DOLAR 32,5215
EURO 34,8432
ALTIN 2429,132
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Puma’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın sporculara destek

    03.03.2020
    A+
    A-

    PUMA, her ayakkabı satışında hediye ettiği ultraviyole renk bağcıklar ile kadın sporculara dünya çapında özel programlar düzenleyen Women Win’e 100.000 Euro’ya varan bağış yapıyor.

    Global spor markası PUMA, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel her ayakkabı satışında cesur ve bakışları yakalayan bir tarz sunan, “Sonsuza Kadar Bağlı” mesajı dikkat çeken ultraviyole renk bağcıklar hediye ediyor. 1 Mart tarihinden itibaren, dünya çapında seçili mağazalar ve satış noktalarında her ayakkabı alımı ile birlikte verilecek olan bir çift ultraviyole bağcık için PUMA 1 Euro bağış yapacak.

    PUMA ayrıca marka elçilerini, birlikte çalıştığı profesyonel sporcuları ve markanın takipçilerini kampanyaya destek olmaları için spor yapmaya çağırıyor. Bağcıklar ve #PUMAWomen hashtagli her Instagram postu için 1 Euro bağışlayacak olan Puma, Dünya Kadınlar Günü öncesinde oynanan her dakika ve sporcuları tarafından atılan her gol veya sayı için ek bağışta bulunacak. Sosyal medya kampanyası ve sporcuların performanslarına dayanarak yapılan bağışlar toplamda 100.000 Euro’ya kadar Women Win’e katkıda bulunacak.

    2007 yılında kurulan Women Win, dünya çapında milyonlarca kız ve kadına spor yapma ve liderlik becerileri geliştirme fırsatı veriyor. Organizasyon şu anda Asya, Pasifik, Afrika, Avrupa ve Orta Doğu ile Kuzey, Güney ve Orta Amerika’daki girişimleri desteklemektedir.

    Bağcıklar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde, dünyanın dört bir yanındaki seçkin PUMA mağazalarında ve satış noktalarında satışa sunulacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.