DOLAR 32,599
EURO 34,7891
ALTIN 2495,294
BIST 9468,6
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Püskül modasına Polaris yorumu

    Püskül modasına Polaris yorumu
    12.10.2017
    A+
    A-

    Sezonun öne çıkan trendlerinden püsküller Polaris 2017 – 2018 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda bottan sneaker’a, loafer’dan çantaya kadar onlarca modelde en şık haliyle kendini gösteriyor.

    Her yaşa ve her tarza hitap eden şık ve rahat modelleri uygun fiyata sunan Polaris’in 2017 – 2018 Sonbahar/Kış Koleksiyonu, modayı ayağınıza getiriyor. Sezonun en sevilen trendlerinden püsküller Polaris koleksiyonunda en şık halleriyle karşımıza çıkıyor.

    Sonbahar ve kış mevsimlerinde şıklık arayanların ilk tercihi olan kısa botlarla eşsiz bir uyum sağlayan püsküller; siyah, gri, kahverengi ve taba renkleriyle bulaşarak ayrı bir hava yaratıyor. Rahatlıktan vazgeçmeyenler ise püskül modasını sneaker ve loafer’larla yakalıyor. Polaris koleksiyonunda, bohem şıklığın temsilcisi püsküller çizmelerde de en şık halleriyle öne çıkıyor.

    Ayakkabıların vazgeçilmez tamamlayıcısı çantalarda da püskül detayları ön planda. Siyah, kırmızı, taba ve kahverenginin tonlarıyla renklenen çantalar adeta şıklık elçisi oluyor. Günlük hayatın kurtarıcı parçalarından omuz çantaları geniş ebatları sayesinde içerisine pek çok eşyanızı da doldurma imkânı veriyor. Çapraz askılı çantalar ise konforlu kullanımının yanı sıra güvenle taşıma kolaylığı sağlıyor. Çantaların kadife, deri ve dokulu yapısı, ayakkabılarla mükemmel uyumu yakalıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.