DOLAR 32,5033
EURO 34,579
ALTIN 2493,27
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Pusula’ koleksiyonu ile tarihi takılara modern çizgiler

    ‘Pusula’ koleksiyonu ile tarihi takılara modern çizgiler
    18.10.2017
    A+
    A-

    Gezegenlerin yönettiği hayat alanları, mücevher tasarımcısı Nida Bulut’un “Pusula” Koleksiyon’u ile 17 Ekim’de Harvey Nichols Ankara Next Level’da aksesuar severlerle buluştu.

    Genç mücevher tasarımcısı Nida Bulut’un 12 Burç ve onları yöneten gezegenlerden ilham alarak tasarladığı “Pusula” koleksiyonu ile yıldızlar mücevher meraklılarına yön gösteriyor.

    Markanın çıkış noktası; tarihi tasarımlara modern çizgiler katarak günlük hayatlarımızda tekrardan yer bulmasını sağlayarak oluşuyor. Neşeli, sade ve enerji veren karakterlerden yaratılan marka; güçlü, kültürel ve köklü yönleri ile vurgulanıyor. Markanın logosu Nida Bulut’un dedesinin imzasından yola çıkarak tasarlanarak geçmişle bugünün çizgilerini birleştiriyor.

    Nida Bulut hazırladığı mücevher tasarımlarını, “Mücevher benim için anıları hayatta tutabilmenin bir yoludur. Tasarımlarımız mücevherin ötesine geçiyor” şeklinde tanımlıyor.

    Astroloji bilimi, tarihte her zaman önemli bir yere sahip olmasıyla dikkat çekiyor . Örneğin Kanuni Sultan Süleyman Mimar Sinan’ın çizdiği, İstanbul’un en önemli simgelerinden biri olan Süleymaniye Camii’nin temelini gök bilimcilerine danışıp onların uygun gördüğü bir tarihte yapımına başlatıyor.

    Aynı şekilde Fatih Sultan Mehmet de İstanbul’un fethi için astroloji biliminden faydalandığı biliniyor. “Pusula” Koleksiyonu da bu hikayelerden ilham alarak hayata geçiriliyor.

    Burcunuzdan yola çıkarak hangi gezegenin yöneticiliğine ve hangi elementin enerjisine günlük hayatınızda ihtiyacınız olduğu Nida Bulut ile yorumlanıyor. Tasarım ve mitoloji tutkunları, emekle hazırlanan “Pusula” koleksiyonu davetinde buluştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.