DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Radius serisi kullanıcılara kendini özel hissettiriyor

    Radius serisi kullanıcılara kendini özel hissettiriyor
    12.12.2018
    A+
    A-

    Kullanıcıların beklentilerine ve değişen trendlere uyumlu anahtar ve prizler geliştiren Günsan, özgün zevkleri tasarımla buluşturuyor. Radius serisinde yer alan kişiselleştirilebilen Radius Design, kullanıcıların hayallerini tasarlatırken, yaşam alanlarına da farklı bir hava katıyor.  

    Günümüzde evlerin dekorasyonunda “kişiselleştirilebilir” ürünler öne çıkıyor. Kişisel zevkleri ön planda tutan, kullanıcıların karakterlerini yansıtan mekanlar özgün bir atmosfer yaratarak kullanıcılara ayrıcalık sağlıyor. Dekorasyondaki küçük detaylar da bu atmosferi tamamlamaya yardımcı oluyor.

    Anahtar prizde istediğiniz tasarım

    Günsan’ın çağımızın tasarım trendlerinden ilham alarak geliştirdiği Radius serisi, kişiselleştirme ve tasarım odaklı olma özellikleriyle yaşam alanlarını yenilikçi bir yaklaşımla buluşturuyor. Seride yer alan özel üretim ürün grubu Radius Design, kişiye özel ve özgün tasarımlarıyla kullanıcılara ayrıcalıklı bir dünya sunuyor. Mekanınızın kimliğini tamamlayacak anahtar prizinize; hatıra bir örtüyü ya da şık bir deri parçasını Radius Design ile uygulamanız mümkün.

    Dilediğiniz tasarımla dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz

    Minimalist ve sade çizgiler içeren Radius Design, kişiselleştirilebilir bir ürün olmasıyla kullanıcılara kendini çok özel hissettirirken aynı zamanda içlerindeki yaratıcılığı ortaya çıkarma imkanı da sunuyor. Tasarladığınız bir görseli, hayran olduğunuz ünlü bir ismin fotoğrafını ya da özlem duyduğunuz doğa manzaralarını, geliştirilen mobil uygulama ve web üzerinden tasarlayarak, üretim sonrasında anahtar prizinize yansıtabilirsiniz. Uygulama Android ve IOS / RadiusApp üzerinden indirilebiliyor.

     

    Seride; Radius Design ile birlikte Radius ve doğadan ilham alan 500’den fazla malzeme seçeneğine sahip Radius Elements yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.