DOLAR 32,5141
EURO 34,8443
ALTIN 2488,146
BIST 9574,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Radius serisiyle dekorasyonda yenilikçi yaklaşım

    Radius serisiyle dekorasyonda yenilikçi yaklaşım
    13.09.2018
    A+
    A-

    Hayatın hızla değişen dinamikleriyle beraber dekorasyonun her alanında tasarımlar da gelişim gösteriyor. Sadeleşen tasarım anlayışı, hayatımıza yeni bir boyut kazandırırken özgün zevklerin de odak noktası oluyor. Günsan’ın estetiği ön plana alan kişiselleştirme ve tasarım odaklı Radius serisi, minimalist hatlarıyla yaşam alanlarına farklı bir hava katıyor.

    Katma değerli ürün ve çözümleri ile sektörde fark yaratan Günsan, ilhamını hayatın her alanındaki yumuşak hatlar ve günümüz teknoloji trendlerinden aldığı Radius serisiyle estetik ve sadeliği tasarımında birleştiriyor. Yaşam alanlarını yenilikçi bir yaklaşımla buluşturan seri, 8 mm kenar inceliğindeki düz yüzeyi ve yuvarlak hatları ile tarz sahibi mekânların vazgeçilmezi olmaya aday. Seri; Radius, Radius Elements ve Radius Design’dan oluşuyor.

    Doğadan ilham alıyor

    Dekorasyona yeni bir soluk getirmek amacıyla doğal malzemeler kullanılarak tasarlanan Radius Elements ile doğa, mekânlara yansıyor ve doğaya dokunma hissi gerçek bir hal alıyor.

    Standart malzemeler yerine taş, ahşap, metal ve pleksiden oluşan Radius Elements serisinde, ezber bozan bir yaklaşımla anahtar ve priz tasarımlarının üzerine dilimler halinde uygulanıyor. 500’den fazla seçeneğe sahip bu yeni seride, gerçek malzeme şık ve doğal tasarımla birleşerek ulaşılabilir hale geliyor.

    Özgün tasarımlarıyla ayrıcalıklı bir dünya sunuyor

    Günsan’ın özel üretim ürün grubu Radius Design’da ise, ürün seçenekleri hayaller ile sınırlı. Kişiye özel ve özgün tasarımlarıyla kullanıcılara ayrıcalıklı bir dünya sunan Radius Design ile hatıra bir örtüyü, şık bir deri parçasını veya hayal edilen tüm güzellikleri yaşam alanlarına uygulamak mümkün.

    Aynı zamanda bakmaktan keyif alınan ya da kullanıcının tasarladığı bir görseli, hayran olunan bir sporcu ya da oyuncu resmini hatta özlem duyulan memleket resimlerini, geliştirilen mobil uygulama ve web üzerinden tasarlama ve üretim sonrası dekorasyona yansıtma imkânı da bulunuyor. Uygulama Android ve IOS / RadiusApp üzerinden indirilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.