DOLAR 32,5836
EURO 34,8186
ALTIN 2492,774
BIST 9510,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Radore, Dell Storage SC9000 veri depolama çözümünü envanterine katan ilk veri merkezi oldu

    Radore, Dell Storage SC9000 veri depolama çözümünü envanterine katan ilk veri merkezi oldu
    22.07.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin en hızlı büyüyen veri merkezi Radore, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, yüksek kapasite ve performans konusunda eksiksiz bir veri depolama çözümü arayan kurumların ihtiyaçlarını karşılayacak Dell Storage SC9000 çözümünü envanterine kattı

           İşletmeler en değerli varlıkları olan verilerini depolamak için güvenli ve hızlı cihazları tercih ediyor. Kurumların hızla artan veri depolama ihtiyaçlarını karşılamak için günümüz BT standartlarını yakalayan çözümler sunabilmek ise oldukça önemli. Türkiye’nin en hızlı büyüyen veri merkezi Radore bünyesinde yer alan Dell EMC sunucu ve depolama ürünleri, kapasite kullanımını hızlı bir şekilde artırmak isteyen işletmeler için fırsatlar sunuyor. Özellikle Türkiye’de ilk defa Radore tarafından satın alınan Dell Storage SC9000 çözümü, yüksek kapasite ve performans konusunda günümüzün BT standartlarını yakalamak isteyen işletmelerin yardımına koşuyor.

    Yüksek miktarda veri işleme, depolama ve aktarma ihtiyacı duyan şirketlere en son teknolojiyi sunduklarını dile getiren Radore Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kubilay Akyol, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “İstanbul’un merkezindeki veri merkezi Radore olarak, 13 yılık deneyimimizle işletmelere en yeni ve üstün teknolojili çözümleri sunuyoruz. Türkiye’de satın alımı ilk kez Radore tarafından gerçekleştirilen Dell Storage SC9000 ile birçok büyük kurumun ihtiyaçlarına eksiksiz bir şekilde cevap verebiliyoruz. Radore envanterine kattığımız bu çözümle e-posta sunucuları, CRM ve ERP sistemleri gibi veri depolamaya yoğun ihtiyaç duyulan hizmetlerin altyapısında eksiksiz bir performans sunuyoruz.”

    Dell Storage SC9000 büyük ölçekli depolama özelliğiyle, gelişmiş iş yükleri ve dağıtılmış kurumsal ortamlar için ideal bir çözüm sağlıyor. Dell Storage SC9000, SC serisinin endüstri lideri özelliklerini, çok daha ölçeklenebilir bir sistemde sunuyor. Aynı zamanda yenilikçi bir şekilde tamamı flash ve karma mimariye sahip olan SC9000 serisi, uygulamaların hızında ve performansında devrim niteliğinde bir etki yaratıyor. Radore envanterinde özel bir yere sahip olan SC9000, özel bulut dağıtımları gibi kesintisiz ortamlar için de oldukça ideal çözümler sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.