DOLAR 32,5047
EURO 34,6734
ALTIN 2480,35
BIST 9605,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rafet El Roman Palladium Ataşehir’de

    Rafet El Roman Palladium Ataşehir’de

    Anadolu Yakası’nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, ‘Music On The Bridge’ sahnesindeki konserlere Rafet El Roman ile devam ediyor. Türk pop müziğinin kendine has besteci ve yorumcularından olan sanatçı 13 Mayıs’ta sevilen şarkılarını seslendirecek
    Anadolu Yakası’nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, ‘Music On The Bridge’ sahnesindeki konserlerde, Türkiye’nin değerli müzisyenlerini ağırlamaya devam ediyor. Sevilen sanatçı Rafet El Roman, 13 Mayıs’ta en güzel şarkılarıyla AVM ziyaretçilerine müzik ziyafeti yaşatacak.
    1995 yılında yayımladığı ‘Gençliğin Gözyaşı’ adlı ilk solo albümünden itibaren her geçen gün yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Rafet El Roman, bir döneme damgasını vuran önemli yorumcu ve bestecilerden biri. 1999 yılından günümüze bir çok sinema filminde ünlü oyuncularla birlikte önemli rollerde yer alarak sinema sektöründe de ses getiren işlere imza attı. Son olarak 2017 yılında Hülya Avşar ile düet yaptığı ‘Sen Olmazsan’ adlı single çalışmasını gerçekleştirdi.
    Ses rengi, yorumu ve şarkılarıyla her dönem beğeniyle takip edilen sanatçı, 13 Mayıs 2017 Cumartesi günü saat: 19.00’da Palladium Ataşehir’de sevilen şarkılarını seslendirecek. Konser ücretsiz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.