DOLAR 32,383
EURO 35,0516
ALTIN 2326,196
BIST 9088,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rahat uyku için İstikbal’den Stress Free yatağı

    Rahat uyku için İstikbal’den Stress Free yatağı

    İstikbal’in geliştirdiği Stress Therapy teknolojisiyle üretilen Stress Free yatak, anti-statik pedi ve ultra ortopedik yapısı ile stresi azaltmaya yardımcı oluyor. Zihin ve vücudu olumsuz etkilerden arındırarak maksimum rahatlık sunuyor. Stresi dışarıda bırakmak için…Stress Free

    Çıkarılabilir, yıkanabilir ped
    Stress Free yatağın üstündeki ped, diğer yataklardan farklı olarak çıkarılabilir ve yıkanabilir özelliğe sahip. Stress Free yatak sadece stressiz ve sağlıklı bir uyku değil, aynı zamanda ekstra kullanım rahatlığı da sağlıyor.

    Su itici üst yüzey
    Stress Free yatakta pedin altında yer alan, yatağın üst yüzeyindeki kumaş, su itici aprelidir. Böylece yatağınız ıslansa bile ıslaklığın iç yüzeye geçmesini geciktirir.

    Anti-statik kumaş
    Yüzeyi Relaxtic apre ile kaplı olan anti-statik kumaş, Stress Free yatağın stresi azaltmaya yardımcı olmasını sağlıyor. Anti-statik kumaş, bilimsel araştırma yapan resmi kuruluşlar tarafından onaylanmıştır.

    SL kesintisiz yay sistemi
    Sadece İstikbal yataklarında bulabileceğiniz, full ortopedik ve sert yatak isteyenler için geliştirilmiş en nitelikli yay sistemi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.