DOLAR 32,3374
EURO 35,1959
ALTIN 2247,312
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ramazan ayının huzurunu duyabileceğiniz tatil seçenekleri

    Ramazan ayının huzurunu duyabileceğiniz tatil seçenekleri
    09.05.2019
    A+
    A-

    İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı, bayramın geleceği 04 Haziran 2019 Pazartesi gününe kadar sürecek. Baharın sonu ve yaz aylarının başlangıcı olan dönemi kapsayan bu ay, aynı zamanda seyahate çıkmak ve şehir stresinden uzaklaşmak için de oldukça ideal bir mevsim. Türkiye’nin dört bit yanında 16.000’in üzerinde otel listeleyen Neredekal. com’un keşif rehberi editörleri; Ramazan ayında dini vecibelerini yerine getirerek tatil yapmak isteyenler için, sahur-iftar sofraları imkanı sunan ve İslami felsefeye uygun işletilen oteller için özel bir liste hazırladı :

    1 – Wome Deluxe Hotel / Alanya
    Alanya-Avsallar’da denize sıfır bir konumda yer alan Wome Deluxe Hotel alkolsüz her şey dahil konseptiyle siz konuklarına hizmet veriyor. Gün boyu Osmanlı ve dünya mutfağından birbirinde lezzetli yemeklerin sunulduğu tesiste açık büfenin yanı sıra alakart menü seçenekleri de bulunuyor. Otelde bay, bayan ve çocuklar için ayrı olan açık-kapalı havuzları, bayanlara özel ya da karma plaj alanları ve çocuklar için oyun alanları mevcut.

    2 – Angel’s Marmaris Hotel / Marmaris
    Angel’s Marmaris Hotel, Marmaris – Turgut Köyü mevkiinde denize sıfır, lüks bir konaklama hizmeti sunuyor. Bayanlara özel ayrı bir plaj alanı bulunan otelde, delüks oda, premium oda ve suite gibi farklı oda seçenekleri yer alıyor. Siz de genelinde muhteşem bir deniz manzarası hakim olan bu alkolsüz her şey dahil otelinde unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.

    3 – Adin Beach Hotel / Alanya
    Konforlu tatilin önde gelen adreslerinden olan Adin Beach Hotel, Alanya’nın İncekum bölgesinde yer alıyor. 300 metrelik bir sahil şeridine sahip olan otel, bay-bayan ya da aileler için olmak üzere ayrı plaj alanlarına sahip. Restoranında servis edilen tüm yiyecek ve içeceklerin sertifikalı olduğu tesiste alkol servisi de yapılmıyor. Tüm bunların yanı sıra tesis hamam, sauna, masaj gibi SPA olanaklarına da sahip.

    4 – Sea Bird Otel Altınkum / Didim
    Didim’in incecik kumlu Altınkum Plajı’nın yanı başında yer alan Sea Bird Otel Altınkum, açık ve kapalı yüzme havuzlarıyla ön plana çıkıyor. Konuklar otelde konaklamaları boyunca meşhur Altınkum Halk Plajı’ndan faydalanabiliyorlar. Alkolsüz her şey dahil konseptte hizmet veren tesis tam bir aile oteli olup, çocuk havuzuna ve oyun alanlarına ev sahipliği yapıyor.

    5 – The Qasr Bodrum Family Resort / Bodrum
    Bodrum-Gündoğan’da lüks ve konforlu bir konaklama hizmeti sunan The Qasr Bodrum Family Resort, su kaydıraklı havuzları, çocuk oyun alanları ve SPA olanaklarıyla ailelere unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Konuklar konaklamaları boyunca muhteşem deniz manzarasına sahip otel odalarında güne eşsiz bir başlangıç yapabiliyor ve gün boyu tesisin sunduğu tüm olanaklardan faydalanabiliyor. Tesiste 7 adet yüzme havuzu, aileler, bay ve bayanlar için ayrı plaj alanları bulunuyor.

    6 – Katrancı Park Hotel / Fethiye
    Alkolsüz her şey dahil otellerden biri olan ve yemyeşil bir alanda yer alan Katrancı Park Hotel, tüm konuklarına stresten uzak, keyifli bir konaklama hizmeti sunuyor. Bahçe içerisinde konumlanan, aile odaları ve standart odalardan oluşan otelin gün boyu açık büfe yemeklerin sunulduğu restoranında birbirinden lezzetli Akdeniz tatları servis ediliyor. Tesis özel plaj alanına ise 300 metre yürüme mesafesinde yer alıyor.

    7 – Selge Beach Resort & Spa / Side
    Side’nin ultra her şey dahil otellerinden olan Selge Beach Resort & Spa, hem denize sıfır hem de lüks bir konaklama arayışında olan ziyaretçilerine aradığı tüm olanakları sunuyor. Otel bünyesinde bayanlara özel havuz ve plaj alanı olabildiği gibi ortak kullanım alanları da bulunuyor. Konuklar bütçe ve aradıkları hizmete göre dilerse tesisin suite, delüks ya da standart odaları arasında tercih yapabiliyor.

    8 – Wonasis Resort & Aqua / Erdemli
    Mersin-Erdemli’de denize sıfır konumda yer alan Wonasis Resort & Aqua, iskeleli özel plaj alanı ve açık yüzme havuzuna ev sahipliği yapıyor. Her iki alanda da ücretsiz şezlong ve şemsiyelerin temin edildiği tesis, konukların konforu olduğu kadar zevki de ön planda tutularak dizayn edilmiş odalarda konaklama imkanı sunuyor. Otel bünyesinde gün boyu yemekler zengin açık büfe olarak sunulurken, bar bölümünde alkolsüz içecekler 23:00’a kadar ücretsiz servis ediliyor.

    9 – Rawda Resort Hotel / Altınoluk
    İslami otel olarak hizmet veren Rawda Resort Hotel, Edremit-Altınoluk’ta denize sıfır bir konaklama hizmeti sunuyor. Tesis, oda-kahvaltının yanı sıra yarım pansiyon konseptiyle de hizmet verebiliyor. Yarım pansiyon konseptlerde sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dışında alınan tüm yiyecekler bir ek ücrete tabi tutuluyor. Bünyesinde özel plaj alanı ve açık yüzme havuzu bulunan otelde şezlong ve şemsiyelerden ise herhangi bir ücret talep edilmiyor.

    10 – Comet Deluxe Hotel Marmaris / Marmaris
    Comet Deluxe Hotel Marmaris, özellikle ev konforundan vazgeçemeyen aileleri Marmaris-Armutalan’da donanımlı bir mutfağa sahip konaklama birimlerinde ağırlıyor. Alkolsüz her şey dahil olarak hizmet veren otel, çocuk kulübü, oyun alanları ve su kaydıraklı çocuk havuzu ile minik misafirleri de mutlu edecek her özelliğe sahip. Tesisin mayıs başından ekim ayının sonuna kadar süren sezonu boyunca tüm konukları keyifli bir seyahat bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.