DOLAR 32,53
EURO 34,9387
ALTIN 2440,187
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ramazan sofralarında hurmalı çay: Ronnefelt Oriental Oolong

    Ramazan sofralarında hurmalı çay: Ronnefelt Oriental Oolong
    21.06.2017
    A+
    A-

    Sıcak iklimin kutsal meyvesi hurma, leziz bir çay ile buluşuyor. 200 yıla yakın deneyimi ile Ronnefeldt’in Ramazan ayına özel önerisi: Oriental Oolong!

    Ramazan sofralarınızda vazgeçilmez kültürü yaşatacak olan Oriental Oolong, hurmanın hafif tatlılığını kattığı, egzotik lulo meyvesi ve frenk üzümünün ise taze ve doğal aromaları ile süslediği sağlıklı bir yaz hasadı.

    Oolong, hurma, ayçiçeği yaprakları ve lulo meyvesini içeren Oriental Oolong, yarı fermente olmuş çayların en iyilerinden. Her yıl çok az miktarda hasat alınabilen bu Çin çayı, aromasındaki zenginliği, meyve ve yemiş karakterinde tadıyla büyüleyici ve seçkin bir çay.

    100 derecede suda 3-4 dakika demleme süresi ile hazırlanan Oriental Oolong, iftar sofralarında çay kültürünü yaşatmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.